Талантливият математик Седик Афган, който предсказва глобалните промени с помощта

...
Талантливият математик Седик Афган, който предсказва глобалните промени с помощта
Коментари Харесай

Известен математик изчисли датата на най-лошия ден през 2023 г.

Талантливият математик Седик Афган, който предсказва световните промени благодарение на науката, този път пресметна датата на най-лошия ден от 2023 г. Фаталната дата съгласно учения може да е денят – 17 юли 2023 година

Седик Афган свързва датата с уран-238, който е останал от обогатяването на уран. Използва се в " мръсни бомби " от терористи по целия свят.

Математикът умножил 17-то число по същото число, след това отново по още 7. Точно по този начин се оказала 2023 година.

Седик Афган обаче не изясни за какво е избрал 17 и 7.

Ученият раздели 2023 на 17 и умножи по 2. В резултат на това се оказа 238 и това е, което Сидик Афгани свързва със 17.07.2023 година

В композиция 238 демонстрират химичния детайл уран. 

Седик Афган е сигурен, че навръх 17 юли тази година ще се случи огромна международна провокация. Това несъмнено ще влезе в топ новините на цялата планета.

В същото време специалистът означи, че краят на света няма да настъпи, Третата международна война няма да стартира. Но всички страни по света ще усетят това число.

Припомняме, че на Седик Афган се приписват сбъднатите пророчества за разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, икономическата рецесия от 2008 година, военния спор в Украйна през 2022 година и опустошителното земетресение в Турция през 2023 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР