Талантливият актьор и музикант Александър Сано разказва за новия БГ

...
Талантливият актьор и музикант Александър Сано разказва за новия БГ
Коментари Харесай

Любовта трябва да се казва и показва: Александър Сано

Талантливият артист и музикант Александър Сано споделя за новия БГ филм „ В сърцето на машината “ през неговите очи и за отзивите след предпримерните прожекции на сънародниците ни в чужбина
„ Това е най-силната история, с която съм се срещал през професионалния ми път. Не бях дочел и една четвърт от сюжета и бях сигурен, че ще дам каквото и да е единствено да се осъществя и да вземам участие “, показа в На кафе по Нова Александър Сано.

„ Идеята да представим кино лентата на сънародниците ни в чужбина ни хрумна след лентата „ Диви и щастливи “, с който обикаляхме в Европа и в Съединени американски щати. Видяхме освен глада, само че и сърцето, с което нашите сънародници идват на прожекциите там. Спонтанно взехме решение този път да обърнем представянето и да създадем жест към тях като им подарим тази новост на предпремиерно преживяване. Те нормално чакат по година и половина-две филмът да мине по кината и да излезе по някоя от малките екрани, да вземем за пример NOVA, с цел да могат да го гледат. За тях това към този момент не е нов филм. Ефектът от това показване чисто прочувствено беше безусловно непредвиден за мен “, признава артистът.

За облика на „ Бохема “ в живота и във кино лентата?

„ Самият Бохеми не е напълно безгрижник, тъй като изискванията, в които виреят не допускат бохемски живот. Не съм се замислял аз самият, само че може и да съм по-бохемски надъхан от време на време “, разяснява артистът и музикант, любим на публиката на хитовото шоу „ Като две капки вода “.

За езика на любовта?
„ Според мен би трябвало да се споделя и демонстрира любовта. Аз към с корени от други националности и в моето семейство, в което сме три деца, любовта постоянно е била на респект и е била показвана. Аз всеки ден, без да се насилям или старая, върша същото “, споделя Сано.

За човещината в „ В сърцето на машината “ и в живота
„ Абсолютно потвърден факт е, че никой не се ражда неприятен. Не знам какво значи неприятен човек. Според мен има комплицирани хора, защото те са изначално положителни. Понякога по време на пътя в живота, който изминават, те се объркват и стартират да вършат неща, които не кореспондират с човещината “, сподели актьорът.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР