Талантливата Ягода Тренева успя да впечатли фолк дивата Камелия и

...
Талантливата Ягода Тренева успя да впечатли фолк дивата Камелия и
Коментари Харесай

Мъжкото момиче Ягода впечатли Камелия

Талантливата Ягода Тренева съумя да впечатли фолк дивата Камелия и феновете пред екраните след появяването си на сцената на “Гласът на България”. 25-годишната участничка изпя шлагера на Imagine Dragons – Believer и показа пред треньорите, че нормално избира да извършва части от мъже. “Мъжко момиче, харесваш ми”, сподели Камелия точно преди да бъде определена за треньор от младата певица.

Преди да се появи на сцената обаче Ягода описа и трагичната си житейска история. Тя показа, че е изгубила и двамата си родители. Баща й умрял преди 10 години, а майка й преди 6. Именно поради заболяването на майка си, Ягода взела решението да не замине да учи във Виена, където била призната.

Със сълзи на очи Тренева призна, че сходна тъга не се претърпява, само че има вяра, че в живота й занапред ще се случват единствено хубави неща. Според младата певица нейната обич към музиката идва точно от родителите й, защото татко й свирел на китара, а майка й имала необикновен глас.

„ Бяха най-яките родители и като че ли ме възпитаха по този начин, все едно са знаели, че няма да ги има и са ме създали индивида, преди самата аз да съм този човек “, изясни Ягода.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР