Талантливата ни певица Виктория Георгиева, която представи страната ни на

...
Талантливата ни певица Виктория Георгиева, която представи страната ни на
Коментари Харесай

Виктория от Евровизия с първи думи след загубата на баща си: Боли ме!

Талантливата ни певица Виктория Георгиева, която показа страната ни на песенния конкурс " Евровизия ", изживява доста сложен интервал. Тя е съсипана от мъка заради загубата на татко си, за който изля душата си в мощно прочувствен пост в последните часове.

В своя Инстаграм профил младата изпълнителка показа нещо, което сигурно е разплакало и почитателите й. Припомни и един от най-разтърсващите си моменти със фамилията след посещение в тв предаване.

" От дни отсрочвам този пост, тъй като болката ми е неописуема… Моят ГЕРОЙ - ТАТКО, отлетя… Боли ме. Липсва ми. Не съумях да се сбогувам… Той беше моята душа! Винаги ще бъде! Благодарна съм, че тъкмо той беше мой Баща! Не мога и да си бленувам за по-добър такъв….

Имахме доста специфична и мощна връзка. Той беше необикновен образец за мен! Истински, автентичен, прочувствен, обран и спокоен, с прелестно възприятие за хумор… Достоен рицар, който беше опора на цялото ни семейство! Той просто беше Тати… Винаги ще бъде!

Боли, само че знам, че към този момент си на по-добро място, скъпи Тате.. Място без премеждия и болка… Ще те нося вечно в сърцето си! Липсваш ми всеки ден.. Всяка секунда… Обичам те… ", написа Виктория, а мненията под поста й са непотребни, тъй като страстта споделя всичко нужно в този миг, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР