Талантливата художничка Константина Живова- INLY и бранд за декоративни бои

...
Талантливата художничка Константина Живова- INLY и бранд за декоративни бои
Коментари Харесай

Родни звезди популяризират иновативна изложба с кауза

Талантливата художничка Константина Живова- INLY и бранд за декоративни бои и мазилки проведоха галерия „ Свободата да твориш “ в деко арт бутик в София.

Събитието пожъна триумф и над 100 души, фенове на изкуството, посетиха изложбата, на която бяха показани произведения с ексцентричен метод и материали. Каузата, за събиране на средства за млади художници, докосна сърцата на гостите още по време на събитието.

В края на вечерта уредниците, Елена Иванова и Константина Живова, оповестиха, че близо 2000 лева към този момент са събрани за задачата им. Изложбата на ул. Сребърна 15 ще продължи до 20 октомври и всеки, който желае да прегледа или закупи картина с идея, може да посети деко арт бутика всеки ден сред 10:00 ч. и 18:00 ч.

Сред присъстващите, с изключение на медии, посетители бяха и Райна Налджиева-Мис България, Коста Каракашян - хореограф и режисьор, както и десетки известни инфлуенсъри, които почетоха изложбата. Публични персони в лицето на артиста Орлин Павлов, синоптичката Ева Кикерезова, водещата Вихра Петрова и други също отразиха събитието в обществените си мрежи.  Водеща беше Елена Брусарска ( Ice cream ).
В знак на признателност към присъстващите Елена Иванова от „ Реколорецо “ и Константина Живова подариха, чрез лотария, една от направените картини.

„ Щастливи сме, че трудът ни в последните няколко месеца беше оценен от толкоз доста хора и желанието ни да помогнем на млади създатели в развиването на техния артистичен гений скоро ще бъде действителност. Следващия месец ще обявим крайната сума, която сме събрали от продажбата на картините и за кои актьори и художествени образователни заведения ще отидат материалите, които ще закупим. Плануваме да вземем стативи, професионални бои, четки за изобразяване и платна. Няма нищо по-хубаво от това да видиш щастливи лица на хора, чиито фантазии стават действителност! “, показа художничката Константина Живова.

„ За нас тази галерия е освен предизвикателство, само че и мотивация да продължаваме да организираме сходни събития. Вече плануваме второ, което ще бъде още по-грандиозно и не е правено досега. “, добави Елена Иванова.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР