Талантливата бургазлийка Натали Георгиева стана министър на външните работи за

...
Талантливата бургазлийка Натали Георгиева стана министър на външните работи за
Коментари Харесай

Браво! Талантлива бургазлийка стана министър за един ден

Талантливата бургазлийка Натали Георгиева стана министър на външните работи за един ден. Тя седна на стола на Екатерина Захариева, включвайки се в самодейността " Мениджър за един ден “ на Junior Achievement Bulgaria.

" Натали е ученичка в Професионалната гимназия за романски езици в Бургас и е извънредно безсънен и четящ младеж. Беше наслаждение за мен да си поговорим за просветителната система у нас и за това от каква процедура се нуждаят учениците, с цел да се усещат по-уверени и да намерят по-лесно своето предопределение. Разказах ѝ за опита ми до в този момент и за срещите ми с моите сътрудници министри през годините.

Пожелавам триумф на Натали по пътя ѝ към фантазията да се занимава с интернационално право и имам вяра, че има всички нужни качества с доста труд и неизменност, след години да седне в стола на външния министър освен за един ден. Външният взор постоянно е от изгода в работата на институциите, по тази причина ѝ благодаря за препоръките и въпросите, които насочи към мен през днешния ден. Вратите, мозъка и сърцето ми постоянно са отворени за нея и за всички младежи, на които мога да бъда потребна “, разяснява външният министър Екатерина Захариева.

Въпреки кр ехката си възраст, Натали печели влиятелни награди и оценки и кара Бургас да се гордее с нея. Сред последните постиженя на ученичката са 1-о място на Националния кръг на олимпиадата по испански език в последните две години, победител в състезанието за есе по план Европейско междучасие “ с премия посещаване на европейските институции в Брюксел – 2018, възпитаник на годината в категория " Хуманитарни науки “ – 2017, първо място за Бургас и челно място на Националната олимпиада по български език и литература – 2018 и доста други. През тази година бургазлийката бе доброволец в юношески продан в Гранада, Испания.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР