Таланти от различи възрастови групи, в различни категории, имат шанс

...
Таланти от различи възрастови групи, в различни категории, имат шанс
Коментари Харесай

Кастинг за Световния шампионат по сценични изкуства на F.I.P.A.S.S.

Таланти от разграничи възрастови групи, в разнообразни категории, имат късмет да се класират за финала в Рим

Доц. Дарияна Куманова е ръководител на журито в България и представител на интернационалната федерация по театрални и спортни изкуства за страната
 
Кастинг за Световния шампионат по театрални изкуства на F.I.P.A.S.S. (International Federation of Performers of the Scenic-Sporting Arts), се провежда в България за пръв път.
В средата на месец април авторитетно жури ще селектира гениите, които ще показват страната ни на финала в Италия, през месец септември. В журито влизат потвърдили се имена от българския културен живот, а ръководител и представител на интернационалната федерация по театрални и спортни изкуства за страната ни е доцент Дарияна Куманова.

До момента имахме огромни триумфи на представителите от България-споделя доцент Дарияна Куманова, визирайки Европейското състезание, проведено предходната година- Може да се похвалим с призови места на Елис Бакалова, Антъни Пенков, Димитър Сивиков, Елмира Маринова-EL MA, Богомила Янева…Те станаха спечелили в разнообразни категории и разнообразни възрастови групи и автоматизирано се класираха за финалите тази година. Надявам се през април да открием в България и още доста зашеметяващи и конкурентни гении.

Желаещите да се явят на кастинг в категориите: пеене, танци, актьорско майсторство, инструменталисти или цялостен пърформанс (включва най-малко две дисциплини едновременно) към този момент може да пускат своите поръчки на e-mail: [email protected] Заявките би трябвало да включват изложение на участника и видео или аудио с къса проява на опциите му. Срокът е до 15 март 2024-та година, а кандидатстващите може да са в разнообразни възрастови групи (6/11 години - 12/15 години - 16/18 години - над 18 години).

Кастинги за Световния шампионат на F.I.P.A.S.S. се провеждат в 36 страни, измежду които Аржентина, Съединени американски щати, Мексико, Бразилия, Италия, Северна Македония, Швеция, Гърция. По традиция с изключение на от интернационалното жури, в Рим участниците са следени и от международни продуценти, режисьори и сценаристи. Организаторите издават, че с изключение на авторитетните купа и медали на F.I.P.A.S.S.  най-атрактивните гении ще получат покана за мастър класове на международно известни актьори, стипендии за професионално образование, както и съответни предложения за работни задължения.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР