Талантът на Балкан Ботевград Александър Гавалюгов говори пред Sportal.bg, броени

...
Талантът на Балкан Ботевград Александър Гавалюгов говори пред Sportal.bg, броени
Коментари Харесай

Александър Гавалюгов пред Sportal.bg: Много сме щастливи, че спечелихме титлата

Талантът на Балкан Ботевград Александър Гавалюгов приказва пред Sportal.bg , броени часове след спечелваното на купата на държавното състезание до 19 години. Ботевградчани се постановиха с 84:74 над връстниците си от Левски, с цел да вдигнат трофея след деветгодишна пауза.
 Балкан с първа купа при юношите от девет години насам Балкан с първа купа при юношите от девет години насам
“Емоциите са позитивни. Всички сме щастливи в града, в управлението. Това е последният ни мач дружно, тъй като някои от момчетата ще приключват и ще стопират с баскетбола. Девет години Балкан не е ставал първенец на U19, само че за множеството от нас това е поредна купа. Ставали сме първенци на по-малките възрасти. Сезонът свърши и в този момент гледаме напред.

Бяхме по-добри от Левски като тим. Имаме доста момчета, които са най-хубавите в България - Илиян Пищиков е най-хубавият млад баскетболист, също по този начин имаме най-полезния състезател и най-хубавия център на този набор. С това най-много ги превъзхождахме. Може би сме и по-талантливи от тях като характерности, което ни оказа помощ да спечелим мачовете ”, показа Гавалюгов.

Снимка: БФБ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР