Таксиметровият шофьор, закарал 26-годишния Викторио Александров от кв. "Надежда" до

...
Таксиметровият шофьор, закарал 26-годишния Викторио Александров от кв. "Надежда" до
Коментари Харесай

Проговори таксиджията, возил убиеца от Надежда


Таксиметровият водач, закарал 26-годишния Викторио Александров от кв. "Надежда " до мястото, където умъртви детето си и направи опит да се самоубие, е бил принуден да го направи с револвер, опрян в главата. Това описа самият той пред Нова телевизия. Мъжът умъртви първо майката на детето, след което избяга с дъщеричката им.

Александров няколко пъти променял крайната точка, до която е трябвало да стигне. Около час той се придвижвал с таксито. През цялото време мъжът обяснявал, че желае да се самоубие. Таксиметровият водач се опитвал да го успокои. Детето плачело от самото начало.

Шофьорът описа още, че Викторио Александров взел и двата му телефона от боязън да не се обади в полицията. Мъжът обяснявал, че жена му била умъртвила другото им дете и че по тази причина желал да скочи от мост.

Таксиметровият водач го оставил в Горни Богров и след известно време от свои сътрудници научил, че се търси мъж за ликвидиране. След това подал сигнал в полицията и по този начин оказал помощ да бъде открит.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР