Таксиметровият шофьор, закарал 26-годишния Викторио Александров от кв. Надежда до

...
Таксиметровият шофьор, закарал 26-годишния Викторио Александров от кв. Надежда до
Коментари Харесай

Проговори таксиметровият шофьор, возил убиеца от „Надежда”

Таксиметровият водач, закарал 26-годишния Викторио Александров от кв. „ Надежда ” до мястото, където умъртви детето си и направи опит да се самоубие, е бил принуден да го направи с револвер, опрян в главата. Това описа самият лидер пред NOVA.

Александров умъртви майката на детето си в жилище на улица " Бели Дунав " в столичния квартал " Надежда ", а тялото на дамата бе открито нощес от родителите ѝ, които подали сигнал в полицията. След убийството за търсене бяха оповестени някогашният другар на жертвата и детето им - щерка на една година. Късно вечерта в понеделник бе обявено, че те са открити простреляни и откарани в болница. Въпреки напъните на лекарите в Пирогов, детето, което е било простреляно в главата, умря, а мъжът е под полицейска защита в болничното заведение, като няма заплаха за живота му.

Междувременно NOVA заяви, че разполага с фрагменти от охранителната камера в жилищния блок в кв. „ Надежда ”, където Алекдсандров умъртви майката на детето си. Александров умъртви първо майката на детето, след което избяга с дъщеричката им. Кадрите демонстрират бягството на мъжа с момиченцето.

По описа на таксиметровия водач Викторио няколко пъти променял крайната точка, до която е трябвало да стигне. Около час той се придвижвал с таксито. През цялото време мъжът обяснявал, че желае да се самоубие. Таксиметровият водач се опитвал да го успокои. Детето плачело от самото начало.

Шофьорът описа още, че Викторио Александров взел и двата му телефона от боязън да не се обади в полицията. Мъжът обяснявал, че жена му била умъртвила другото им дете и че по тази причина желал да скочи от мост.

Оставил го в Горни Богров и след известно време от свои сътрудници научил, че се търси мъж за ликвидиране. След това дал сигнал в полицията и оказал помощ да бъде открит.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР