Таксиметрови шофьори от София, Ямбол, Велико Търново и Враца се

...
Таксиметрови шофьори от София, Ямбол, Велико Търново и Враца се
Коментари Харесай

Национален таксиметров синдикат: Искаме максимални присъди за убийците на наши колеги

Таксиметрови водачи от София, Ямбол, Велико Търново и Враца се събират в този час пред Съдебната палата в символ на взаимност с сътрудника им Апостол Вълчев, прострелян от клиенти по време на работа.

Искането им е за използване на оптималната суровост на закона по отношение на причинителите на това посягане. За 10 часа във Върховния касационен съд е планувано делото по случая след 5-годишна правосъдна сага по правосъдните инстанции.

“Неявяване на бранителя на обвинените адв. Марковски в съда провали предходното съвещание на Върховен касационен съд по делото на 16.09.2022. С сходни адвокатски трикове по чудноват метод първичното обвиняване към двамата убийци на таксиметрови водачи беше изменено от " преднамерен опит за ликвидиране за обир " на " заплашване ", споделят от браншовата организация.

На среща с основния прокурор Гешев и заместниците му по-рано предходната седмица след следващото ликвидиране на таксиметров водач в София, представители синдиката и на останалите организации в сектора обърнаха внимание и на странната смяна в държавното обвиняване по делото за стрелбата против Апостол Вълчев в Ямбол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР