Таксиметровата компания Йелоу 333 АД, която работи на територията на

...
Таксиметровата компания Йелоу 333 АД, която работи на територията на
Коментари Харесай

Yellow е новият таксиметров оператор на Летище София

Таксиметровата компания " Йелоу 333 " АД, която работи на територията на столицата с бранда Yellow, ще обслужва пасажерите на Летище София от края на юни. Това се случва след извършена тръжна процедура и подписан контракт сред компанията и концесионера на столичния аеропорт „ Соф Кънект “. Контрактът е за 5 години, с опция за спомагателни 3, обвързани с представянето и равнището на предлаганите услуги.

Дълги години, до момента в който летището се управляваше от страната, стоянката начело беше непокътната единствено за конкурентната  " О`Кей Супертранс " АД.

Новият оператор на таксита се ангажира да дава транспорти от и до летището с все по-екологични коли. От 1 януари 2025 година най-малко 5% от месечните таксиметрови пътувания от летището би трябвало да се правят с електрически автомобили, а година по-късно този % би трябвало да доближи 10 на 100. За ускоряването на процеса „ СОФ Кънект “ се ангажира да дава спомагателни финансови тласъци за такси компанията.

Изборът на компания, която да даде услуга в сходство с най-високите стандарти при таксиметровия транспорт, е стъпка за повишение на пътническия комфорт и част от летищната промяна с грижа към клиента “, сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на летище София, при подписването на контракта.

Концесионерът показва преимущества на таксиметровата компания, измежду които освежен автопарк. Използваните коли са с до 7-годишен експлоатационен период, а 10% от колите са създадени през миналата година.

Сред другите преимущества на компанията са опцията за обслужване 24/7, съобразено с полетното разписание на най-голямото интернационално летище за страната и оптимално време на изчакване до 5 мин. Седалките за бебета и деца, ПОС терминалите в колите, както и опцията за предварителна инспекция на цената на услугата и опцията за безкасово заплащане, налични в мобилното приложение на такси компанията, са разполагаем на ползвателите от летище София.

На аерогарата компанията обезпечава непрекъснато наличие на екип, който да следи за качеството на предоставяната услуга, като подсигурява чистотата на колите и отзивчивостта на личния състав,  на който е поверен и задължението да асистира при товарене и разтоварване на багажа на клиентите.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР