Таксиметров шофьор в Дупница е задържан за 24 часа в

...
Таксиметров шофьор в Дупница е задържан за 24 часа в
Коментари Харесай

Таксиджия наби клиент, нарекъл го бакшиш

Таксиметров водач в Дупница е арестуван за 24 часа в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, откакто набил клиент, описват от struma.bg. 28-г. Р. Френгов от с. Овчарци, община Сапарева баня, е със счупена ръка и голям брой контузии по тялото. Настанен е за лекуване в общинската болница в Дупница.

Репортер на “Струма” се свърза по телефона с Р. Френгов, който от болничното легло съобщи: „ Историята се разигра в неделя сутринта към 4 часа. С братовчед ми бяхме на дискотека в Дупница и си тръгнахме. Спряхме първото срещнато такси и се качихме. При качването ми в таксито седнах на задната седалка и възпламених цигара. Шофьорът се разгневи и стартира да ми крещи. Аз го нарекох „ бакшиш” и потеглих да слизам. В този миг чух щракане на палка и усетих удари върху мен. Дойдоха още няколко таксиметрови коли. Всички ме млатиха с палки, не с ръце. Докато ме биха, водачът на таксито крещеше: „ Ще те убия!”. В момента съм в болница със счупена ръка, комоцио и доста пострадвания по тялото. Извадих си здравно и ще ги съдя”, съобщи Р. Френгов.

Задържаният таксиметров водач е Панайот Ненов от Дупница. На разпит в полицията са привиквани и неговите родственици, които също са таксиметрови водачи към компания „ Мега такси”.

Чрез тел. 112 Р. Френгов е подал сигнал още в неделя за нанесения му побой. След няколко часа търсене от полицията е открит таксиметровият водач Панайот Ненов-Тончо и е арестуван за 24 часа. Той твърдял, че самичък е пребил пасажера.

В с. Овчарци разясняват, че Р. Френгов е бил гастарбайтер в Испания. Наскоро се е върнал в селото и е почнал ремонт на къщата си. Според съселяните му той е мирен млад мъж, който не се забърква в кавги, по тази причина са озадачени от случилото се.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР