Таксиметров шофьор наруга и удари пловдивчанка заради свада на пътя.

...
Таксиметров шофьор наруга и удари пловдивчанка заради свада на пътя.
Коментари Харесай

Таксиджия с безумно поведение: Удари и наруга пловдивчанка заради спор на пътя

Таксиметров водач наруга и удари пловдивчанка поради кавга на пътя. Инцидентът е станал в региона на „ Коматевско шосе “ в час пик. За скандалната обстановка споделя потърпевшата жена пред TrafficNews .

„ Шофирах в огромно запушване и натоварен трафик. Наложи се да набия внезапно спирачки тъкмо зад едно такси. Не съм го блъснала, даже закачила. Тогава обаче водачът излезе от колата и стартира да ми крещи „ Ти естествена ли си, ма “ и други хули “, описа пловдивчанката, поискала анонимност.

По думите ѝ водачът се прибрал в колата си, само че на идващия светофар с бул. „ Никола Вапцаров “ слязъл и се насочил към до автомобила ѝ.

„ Започна да тропа и вика, отвори вратата и до момента в който схвана какво се случва – той ми удари един пестник с опакото на ръката. Имаше доста очевидци, само че нямаше реакция. Веднага позвъних на 112, които ме препратиха към 1 РПУ, където към този момент е подадена тъжба “, декларира пострадалата.

Пловдивчанката е съумяла да фотография нападателния таксиджия. След като подала сигнал до „ Виайлет “ Такси, чиновниците на компанията не били сюрпризирани от държанието му. По думите на пострадалата, реакцията им била „ Пак ли ти бе, Жоржи “.

Жената е безапелационна, че ще търси правата си по правосъден ред. Изкарала е здравно удостоверение, което потвърждава охлузвания в региона на устата и лигавицата. Случаят е сигнализиран и до Прокуратурата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР