Такова единомислие в парламента, такова единодушно гласуване да си замине

...
Такова единомислие в парламента, такова единодушно гласуване да си замине
Коментари Харесай

Борисов се ядоса на ПП и поиска нещо радикално: Иначе няма да участваме, отиваме на избори  



Такова единодушие в Народното събрание, такова единомислещо гласоподаване да си замине този кабинет. Това прочетох. До нощес си бяха изтеглили предлагането да се гласоподава оставката, сутринта го внесоха отново и не виждам за какво по този нахален метод се отнесоха с всички в Народното събрание. Денков пристигна, хвърли си оставката и си отпътува с кабинета, с цел да не взе участие в дебатите.

Това съобщи пред публицисти в Букурещ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.


" И запитвам моите некоалиционни сътрудници по този начин ли се отстоява държавно управление? Защо бързаха да го създадат, за какво е това е пренебрежително отношение ", попита той.

" Чух Асен Василев, който си е сменил и зам. -шефа на Митниците и сподели, че ще има единствено козметични промени в кабинета. Ако няма радикални промени в кабинета, регулаторите и правосъдната система, няма да участваме. Без съществени промени, в това число и на Асен Василев, аз повече няма да го поддържам ", отсече Борисов.

" С това си държание през днешния ден ни пратиха в ръцете на Радев. Защо беше нужно да съсипят държавното управление през днешния ден? И да цъка часовник в ръцете на президента. Ако Радев не беше благородник, на следващия ден можеше да назначи консултациите ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Тези хора сега играят една игра - да излезе, че ГЕРБ е отговорен за това, че отиваме на избори. Видяха добре социологията, че в случай че са разграничени двата избора - евроизборите и предварителния избор, те на европейските избори ще катастрофират.

И по тази причина тикат за 2 в 1. Само че би трябвало да излезем ние отговорни. Понеже не желая да излизам отговорен съм изпратих с техните дами - дамски екип. Ако намерят съществено решение за кабинета, ще отида да се подпиша ", изгаври се Борисов с водачите на ППДБ, определяйки ги за " дами ".

Няма никаква вяра, добави Борисов на въпрос има ли вяра да се случи ротацията.

" Какво да върша на договарянията. Те са един рой водачи, войводи. А аз един въстаник. Няма изходът. Изходът беше завършен през днешния ден ", закани се някогашният министър председател.

" Асен Василев вика: " Много готино държавно управление ". Как няма да е готино - ти си узурпирал цялата власт ", недоволства Борисов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР