Тъкмо преди повечето от нас да се отдадат на летни

...
Тъкмо преди повечето от нас да се отдадат на летни
Коментари Харесай

Най-добрите места на къмпинг „Градина“, които не бива да пропускаш

Тъкмо преди множеството от нас да се отдадат на летни отпуски и безгрижни дни, Алекс от Urban Life направи поредност, отдадена на страхотните места по българското черноморие .
 Когато думите не стигат, ето какво би трябвало да подариш Edna предлага Когато думите не стигат, ето какво би трябвало да подариш
В идващите му няколко видеа ще можем да гледаме неговата ранглиста с ТОП локациите за ядене, пийване и релакс по морето . Първата спирка на Алекс е къмпинг „ Градина “ .

В новия епизод на Urban Life той ни предлага няколко местенца, които наложително да посетим, в случай че имаме път натам . Естествено, има за всекиго по нещо: места с вкусна храна, освежаващи коктейли и такива за качествена отмора! Вижте кои са те във видеото.

Urban Life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за питейни заведения, заведения за хранене и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.
Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  Внимание - неподозираната заплаха, която дебне домашните ни любимци Тайният живот на домашните любимци Внимание - неподозираната заплаха, която дебне домашните ни любимци  Котки против зайчета: Кой домакински любим е най-подходящ за апартамент? Тайният живот на домашните любимци Котки против зайчета: Кой домакински любим е най-подходящ за апартамент?  Кучето е най-хубавият другар на звездите Тайният живот на домашните любимци Кучето е най-хубавият другар на звездите Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР