Take That може да се съберат отново. Това заявява пред

...
Take That може да се съберат отново. Това заявява пред
Коментари Харесай

Take That може да се съберат отново - slava.bg

Take That може да се съберат още веднъж. Това декларира пред Daily Mirror някогашният фронтмен Гари Барлоу, събуждайки очаквания у хиляди почитатели по целия свят, които от дълго време мечтаят английската попгрупа да възкръсне в цялостния си състав – с петимата си истински членове. Според Барлоу групата е „ несъмнено място “, в което човек да се завърне след някой и различен солов план, написа Монитор.

Барлоу не прецизира периодите и метода, по които събирането може да стане факт, още повече че пандемията от ковид наруши музикалния живот и събития са вероятни единствено в Мрежата, при видеоконферентна връзка. Но той показва същински възторг по въпроса: „ Една от огромните страсти, когато си част от тайфа, е, че в никакъв случай не знаеш какво може да се случи, ария след ария. Групата е една прелестна среда, несъмнено леговище. Тя е място, където да се завърнеш, откакто си концертирал самичък и чувстваш, че е време да се прибереш вкъщи “, разяснява Гари Барлоу, който бе главен вокал и композитор на Take That.

Бой-бандата, учредена през далечната 1990 година, и до през днешния ден е дейна, само че единствено с трима от своите членове: Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд. Така е от 2014 година, когато се отдръпна Джейсън Ориндж, а Роби Уилямс бе напуснал музикалния план по-рано – още през 1995-а. Двамата избраха да се концентрират върху личната си солистична кариера и/ли да се отдадат на персоналния си живот.

Спорадични събирания обаче не липсват. През 2018-а Уилямс се изявява с Take That на финала на английския X Factor. Миналата година пък, в разгара на пандемията, четиримата започнаха виртуална музикална самодейност. Най-трудният за приобщаване към концепцията за събиране наподобява е Ориндж: той води извънредно запазен метод на живот, заобикаляйки даже телефонни позвънявания и преписка по електронната поща. Но както останалите от Take That неведнъж са повтаряли, те са подготвени да го одобряват с отворени прегръдки, когато реши да се завърне.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР