"Такава прекрасна църква на "Златния рог", нашата религия трябва да

...
"Такава прекрасна църква на "Златния рог", нашата религия трябва да
Коментари Харесай

Борисов и Ердоган заедно на откриването на Желязната църква в Истанбул

"Такава прелестна черква на "Златния рог ", нашата вяра би трябвало да бъде уважавана и всички, които сме в Истанбул би трябвало да можем да запалителен по една свещ. Благодаря на турския президент, благодаря на кмета, на общината. С него бяхме в София и аз го помолих да помогне да възстановим църквата "Св. Стефан ". Той си удържа на думата, за което благодаря. " Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов след откриването на "Желязната черква " "Св. Стефан " в Истанбул.
Той означи, че днешният ден е подобен, че цяла Европа ще види по какъв начин една християнска и една мюсюлманска страна са образец за приемливост.

"България от 1 януари е ръководител на Европейски Съюз. България постоянно се е старала да има съвършени връзки и с християнския, и с мюсюлманския свят. Премиерът Йълдъръм ясно сподели: "Бият се мюсюлмани с мюсюлмани. Християни с мюсюлмани ". Тероризъм на всички места и в най-големите европейски столици. Само дружно може да се преборим. Да живеем дружно, да живеем с мир, да се съобразяваме с другите. ", съобщи още Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР