„Такава порочна структура досега не сме имали. Един представител, макар

...
„Такава порочна структура досега не сме имали. Един представител, макар
Коментари Харесай

Рашков: Страхува ли се толкова много главният прокурор, че да има защита от три места?

„ Такава порочна конструкция до момента не сме имали. Един представител, въпреки и на управително равнище, в прокуратурата да има състав от 150 души, които за предходната година да нямат нито един включен в защитната стратегия участник в процеса. Натрапва се мнението, че тези чиновници охраняват единствено основния прокурор. Според мен основният прокурор има нещо, което е доста смущаващо според мен, напълно колегиално го споделям “, изясни той.

„ Аз доста бих желал Бюрото по отбрана на очевидците да се трансферира към Министерството на правораздаването. Това е порочна конструкция. Иван Гешев трябваше да е основател на прехвърлянето на Бюрото. Аз помня, когато то беше към Министерството на правораздаването, работеше обикновено и нищо не постановяваше преместването му “, добави Рашков.

„ Не знам с каква цел ме свързват с плана на Кирил Петков и Асен Василев “, разяснява още вицепремиерът и министър на вътрешните работи.

Той напомни, че финансовият министър разгласи, че няма да се занимава с партийна активност, до момента в който е в изпълнителната власт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР