Така започва. В понеделник беше създадена история, когато бившият президент

...
Така започва. В понеделник беше създадена история, когато бившият президент
Коментари Харесай

Шест извода от първия ден на историческия наказателен процес срещу Тръмп в Ню Йорк

Така стартира. В понеделник беше основана история, когато някогашният президент на Съединените щати Доналд Тръмп се появи в правосъдна зала в Ню Йорк за началото на процеса против него по обвинявания във подправяне на бизнес документи.

Той стана първият президент на Съединени американски щати, някогашен или сегашен, изправен пред съда по престъпни обвинявания.

Понеделник беше началото на развой, който се чака да бъде дълъг шест седмици, съгласно арбитър Хуан Мърчан, който ръководи делото.

Процесът е и първият от четири обособени наказателни процеса, пред които е изправен Тръмп. Това идва в разгара на кандидатурата му за президентския пост през 2024 година

Прокурорите се надяват да осъдят някогашния президент по 34 обвинявания в закононарушения, свързани с секрети заплащания, които той е направил на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс, която твърди, че са имали връзка.

Той освен се е опитал да скрие заплащанията, само че го е направил и в опит да спре неприятната преса и да скрие информация от мазета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР