Така заместник министър-председателят по климатични политики и министър на околната

...
Така заместник министър-председателят по климатични политики и министър на околната
Коментари Харесай

Сандов: Ключово е поне до приключването на войната да имаме стабилно правителство

Така заместител министър-председателят по климатични политики и министър на околната среда и водите Борислав Сандов разяснява пред публицисти в Пловдив политическата обстановка в България.

Според него оставянето на страната ни без работещ парламент във време, " в което на 300 км. от нас се води война и ние не знаем дали няма да бъде атакувана още една страна, основава съществени опасности ".

По думите му отиването на избори би основало условия за нова политическа рецесия.

Според статистическите данни хората не чакат да има избори, а да има непоклатимост, предвидимост и обществена отбрана за тях и те евентуално биха " санкционирали " всички, разяснява Сандов. Според него нови избори биха означавали ниска изборна интензивност, още по-сложен и фрагментиран парламент и по-трудно решение за сформиране на устойчиво болшинство. За това и няма логичност да се отива на избори и да се тласка страната в политическа рецесия с дупка, в която няма да имаме функциониращо Народно заседание, когато е допустимо да би трябвало да се взимат извънредно значими решения, които едно служебно държавно управление не може да си разреши да взема, добави министърът, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР