Така регионалният министър Гроздан Караджов коментира в предаването „Защо, господин

...
Така регионалният министър Гроздан Караджов коментира в предаването „Защо, господин
Коментари Харесай

Министър Караджов: Едва ли фирмите, на които дължим над милиард, ще се съгласят да продължат ремонтите

Така районният министър Гроздан Караджов разяснява в предаването „ Защо, господин министър? “ по bTV проблема с Агенция „ Пътна инфраструктура “ и парите за пътища, който беше отсрочен в Народното събрание за идната седмица.

„ За да стане по-бързо като компромис, се съгласих да бъдат трансформирани средства от други елементи на бюджета с категорично заричане, че в този момент, през юни, ще бъдат добавени при актуализацията на бюджета. Тоест това решение в националното заседание не е мое скимване и самодейност, то е разбор на. обединението, след което той е бил показан на всяка една от групите от обединението “, добави той и изясни, че самичък е отишъл при премиера с 3 разновидността за разрешаване на проблема с АПИ.

„ Аз отидох дружно с моя заместник-министър, който дава отговор по пътищата при министър-председателя в Министерски съвет, който беше с двама свои съветници. Там пристигна и министърът на финансите със своя заместник-министър. Отидох с 3 разновидността. И само в третия вид се предвиждаше Народното събрание да се произнесе и по този въпрос “, добави Караджов.

Той изясни, че договорите са напълно законни и никой не е оспорвал законността им: „ Всичко по договорите е изрядно. Само възлагането е неизрядно, което е 4 пъти по-голямо “.

По думите му измежду компаниите, на които би трябвало да бъде разплатено, евентуално има такива получили пари по инхаус процедури.

Караджов разяснява тематиката с Българската национална банка и съобщи, че поддържа претендента на „ ИТН “ Любомир Каримански. По думите му и двамата претенденти са съумели да отговорят на всички нападки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР