Така популярната в последните години джендър идеология не е пожалил

...
Така популярната в последните години джендър идеология не е пожалил
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Щерката на Васил Терзиев се прави на момче 2 години, сега е супер мацка

Така известната в последните години джендър идеология не е пожалил и новия кмет на София Васил Терзиев, научи Lupa.bg от негови близки. В продължение на цели 2 години огромната щерка на Ай Ти милионера - Ива, се е изживявала като момче като щерката на Брад Пит и Анджелина Джоли - Шайло.

Симпатичната млада дама се увлякла по джендърската мода някъде в 8-и, 9-и клас и почнала да повдига съществени въпроси за половата идентификация и половото самоопределение пред родителите си. Изключително демократични, Васил и жена му Милена решили да не постановат волята си на детето и му разрешили да се облича както си изиска и да се движи в компания на ЛГБТ младежи.



Ива (вляво) в по-флуидния си интервал

Ива била твърдо уверена, че концепцията за обичайните полове се размива и нейното потомство има право на всевъзможни опити със сексуалността си. Обличала се в най-вече мъжки облекла и непрестанно заклеймявала консерватизма по повод обичайните разбирания за пола и функциите на пола.

Бързо обаче се оказало, че джендър модата не е чак толкоз по сърце на момичето. Днес, към този момент на 17, симпатягата, която учи в едно от най-елитните и скъпи столични школа, е зарязала торбестите панталони и криещите гърдите блузи, късите прически и протеста и се е трансформирала в същинска мацка.

В случая с Васил Терзиев противоречивата обществена вълна се е разминала без ексцесии, предпочитание за промяна на пола и сходни дивотии, само че още веднъж повдига въпроса за това по какъв начин сходни международни трендове въздействат на душeвността на подрастващите. Както виждаме, и най-привилегированите фамилии не са застраховани от това децата им да попаднат под рисково въздействие.

Днес девойката не крие своята женственост
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР