Така определи изборните резултати Веселин Марешки седмица, след като стана

...
Така определи изборните резултати Веселин Марешки седмица, след като стана
Коментари Харесай

Марешки: Останахме под чертата, но над блатото

Така дефинира изборните резултати Веселин Марешки седмица, откакто стана ясно, че черноморската му коалиция с групировката на Валери Симеонов остава под 4-процентовата преграда. Воля-НФСБ претърпяха голям разгром, като даже Вътрешна македонска революционна организация съумяха да вземат повече гласове. Освен това Марешки и Симеонов похарчиха най-вече средства за предизборната си акция.

“Такава непоследователност, жадност за постове и министерства не сме виждали. Те се изпокараха преди да се съберат. Това най-вероятно погнусява гласоподавателите им”, съобщи Марешки в ефира на Нова телевизия.

По думите му това, което се случва сега в политическия живот у нас и в Народното събрание, демонстрира или голям боязън, или надълбоко задкулисие.

“Повечето са се изпокрили като мишки, не дават никакви изявленията, не знаем стратегиите, какво ще вършат от тук нататък. Страхът от случилото се е забележим. Отзад прозира надълбоко задкулисие, което сега се пробва да си реди корпоративните и корупционните схеми”, счита още Марешки.

“Татянадончевците в това Народно заседание на площадите приказваха, че не се натискат да стават депутати. Виждате, че нищо от това не се случва. Съжалявам, че ще стартира с това “Казах ли ви” толкоз рано”, разяснява още водачът на “Воля”.

Марешки предвижда и нови митинги на жителите, които ще кажат на “най-старите мутри” - “Вън!”.

Вътрешна македонска революционна организация доста са си повярвали, че ще съумеят независимо да минат чертата, разгласи още Марешки. По думите му някой е имал интерес патриотичният избор да бъде разрушен и даже четял за подмолните сделки сред Движение за права и свободи и групировката на Каракачанов.

“Виждате - справедливостта спечелва и гледат Народното събрание отвън”, отсече още водачът на “Воля”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР