Така нареченото “изслушване в Европарламента на премиера Киро П. е

...
Така нареченото “изслушване в Европарламента на премиера Киро П. е
Коментари Харесай

„ИЗСЛУШВАНЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА“ НА ПРЕМИЕРА КИРО ПРОБИОТИКОВ Е „ТЛАКА“. ИЗЛАГАЦИЯТА СЕ ПИШЕ САМО НА НАША БЪЛГАРСКА СМЕТКА

Така нареченото “изслушване в Европарламента ” на премиера Киро П. е “тлака ”, т.е. – селска вечеринка в някоя периферна зала, наета и проведена от кака ви Елена Йончева, с цел да си разчиства персоналните сметки с Гешев и с предходната власт.

Нямайте огромни упования, в действителност – нямайте никакви упования към това подозрително “събитие ”, тъй като то не е такова в политически, дипломатически или новинарски смисъл.

Събиране на някаква си “групичка по ползи на подкомисия ”, чиито лакърдии на 5-6 чичковци и лели от розови партийки ще имат чуваемост единствено измежду шепа оторизирани и закарани със самолета български мисирки.

Отсега ще ви кажа, че 90% от присъстващите ще са на проведени български групи, платени с парите на данъкоплатците. Другите 10% ще са незаинтересовани секретарки на заинтригувани по другарска линия евродепутати и сътрудници на Йончева и ляво-розови нейни събратя.

Самото появяване на Киро П. и комедийния му антураж на джендърската колекция ще бъде платено също от нашия джоб и напълно ще опозори, принизи и окарикатури екскурзианта на Киро Пробиотиков из коридорите на брюкселските институции.

Когато палячовци като Киро, комичният му министър на културата и разследваната Елена с мундири от Сатиричния спектакъл, провеждат и вземат участие в сходни жалки еднотактови пиески из града с пикаещото джудженце, излагацията се написа единствено на нашата българска сметка.

Който и да е европейски или чуждоземен министър председател – бива изслушван или дебатиран с почитание в Брюксел и Страсбург единствено в ГОЛЯМАТА парламентарна зала. Само там измежду всичките депутати и на никое място другаде из тъмните кьошета в някоя смотана заличка. Другото е анекдот за пишман амбулантни търговци като Прокопиевото плашило Киро П. или вътрешно-партийни и ведомстени сбирки.

Като евродепутат съм взел участие и провел стотици полемики на интернационално равнище с сътрудници евродепутати,  министри, комисари и държавни глави. Но даже президент или министър председател на остров Тамбукту не е бил развяван като прани гащи по всякакви сборища, с цел да се окепазява страната му и политическите му съперници.

„Брюксел говори“, само че от време на време дрънка нелепости и от някое мрачно кьоше на брюкселската паплач.

Николай Бареков, член на Екологичен потенциал и заместител – ръководител на Групата на Европейските консерватори и реформисти (2014-2019)
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР