Така нареченият естествен грим, който тази година беше навсякъде –

...
Така нареченият естествен грим, който тази година беше навсякъде –
Коментари Харесай

Доза блясък върху устните тази зима

Така нареченият натурален грим, който тази година беше на всички места – от стилните сцени в Ню Йорк до алените килими, съдържа в себе си един значим подробност – блестящите устни. 

Когато заложите на нежни сенки в розово злато, внимателно телесно и напълно малко по-тъмно кафяво, е напълно естествено да акцентирате върху устните, само че по един гальовен и непоказен метод. Т огава на помощ идват глосовете с лек цвят, които укрепват естествения колорит на устните и по едно и също време с това ги хидратират. Същият резултат можете да получите и с цветните балсами, които с изключение на прелестен мирис, обезпечават и още по-дълбока хидратация.

В случай, че обожавате формулата на гланцовете, само че въпреки всичко желаете по-наситен цвят, за вас са по този начин наречените лакове за устни. Те съчетават в себе си доста по-изразителни нюанси и течна формула, само че не основават сухота, както червилата.  

Парти визия с един артикул, въодушевена от звездите

Ето и няколко значими препоръки, които да запомните при избора и носенето на емайл: 

Когато избирате глос с кондензиран цвят или лак за устни, би трябвало да имате поради, че във всеки един миг може да се наложи да подновите цвета. Тези артикули са подобаващи повече за специфични събития, в сравнение с за всекидневно носене, защото доста по-лесно се размазват. 

Глосовете в розово и безпристрастен цвят в действителност стоят добре на всички, защото акцентират естествения цвят на устните.   

Ако въпреки всичко попаднете на артикул, който не подхожда на цвета на устните и смятате, че не ви стои добре, смесете го с малко течно червило в стремежи колорит, с цел да не се наложи просто да го изхвърлите. 

Не се опасявайте от по-плътните и лепкави формули. Те нормално обезпечават най-хубав искра и продължителност. Помнете обаче, че не са практични за целувки.   

Цветовете на зимата

За да не се събира артикул по ъгълчетата на устата или напуканите зони, уверете се, че ексфолирате устните си постоянно. Много е значимо по-късно да ги подхраните с подобаващ еликсир без цвят и без нападателни съставки. Работа прави също и елементарният вазелин.

Защитете устните си! Блясъкът притегля слънчевите лъчи, по тази причина е наложително преди гланца да нанесете артикул със SPF фактор. 

Не стискайте устни, с цел да 7разнесете продукта. По този метод го размазвате и рискувате да стои неравно. Вместо това използвайте апликатора върху долните и горните устни, с цел да постигнете акуратен резултат. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР