Така наречената хартиена коалиция между ДПС, ГЕРБ и БСП, върнала

...
Така наречената хартиена коалиция между ДПС, ГЕРБ и БСП, върнала
Коментари Харесай

Хартиената бюлетина върната в Изборния кодекс и с позицията на Христо Иванов – „негласувал“

Така наречената хартиена коалиция сред Движение за права и свободи, ГЕРБ и Българска социалистическа партия, върнала в Изборния кодекс  хартиената бюлетина е постигнала триумф и благодарение на водача на „ Демократична България “. Това излиза наяве от обработените протоколи от гласуването в Народното събрание на 4 ноември тази година. Оказва се, че във значимия ден за бъдещето на изборното законодателство двама депутати от Демократична България не са взели участие в гласуването. Единият е доктор Симидчиев, който е бил в командировка, а по-любопитно е, че другият е водачът на десницата Христо Иванов. От  излиза наяве, че същия ден той е бил в зала, само че е отсъствал тъкмо за значимото гласуване(виж атачмънта, б.р.).
Идеята за въвеждане на машинно гласоподаване беше стартирана и отстоявана точно от политици свързани с „ Демократична България “. За това е значимо, по какъв начин гласоподават водачите от тази коалиция.
Ясно е, че гласът на Иванов не е бил решителен, само че казусът е кардинален – става дума за образеца, който дава водачът при отстояването на политики и промени.

 glasuvane_n_s.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР