Така нар. украински бежанци у нас, протестиращи с претенцията да

...
Така нар. украински бежанци у нас, протестиращи с претенцията да
Коментари Харесай

Милен Милушев: Украински бежанци у нас, протестиращи с претенцията да живеят в хотели в курортни комплекси, демонстрират расизъм. Те считат, че са нещо повече от всички хора по земята - Топ новини

Така нар. украински бежанци у нас, протестиращи с претенцията да живеят в хотели в курортни комплекси, показват расизъм. Те смятат, че са освен това от всички хора по земята. Претендират да им се поставят арийски привилегии.

Бихте ли ми споделили какъв брой афганистански бежанци, бягащи от 17-годишната американска окупация, пристигнаха тук да стачкуват с претенции да живеят по хотели на държавна прехрана?

Колко сирийци, прогонени от американските проксита в родината им, извисиха глас у нас да битуват петзвездно по курортите?

А иракчани, бягащи от американския гнет в родината им, какъв брой пъти митингуваха из курортите у нас за СПА – бежанство?

Познавам палестинци, лекари и стоматолози, избягали от терора на израелската войска и открили се у нас. Нито ден не са обитавали из хотели тук.

Аз самият съм потомък на бежанци от Македония. На моите прародители и през разум не им е минало да претендират за хотелски комфорт. Установили са се в планините край София-Маслово, Понор. А одринските и беломорските бежанци, спасяващи се от османски и гръцки геноцид, по хотели ли са се кътали? Идете в село Беломорци в Стара планина да видите петзвездното им съществуване.

Не съм чувал латиносите-бежанци в Съединени американски щати да имат претенцията страната да ги настанява в хотелите из Маями.

Бихте ли ми споделили какъв брой обществено слаби българи намират заслон из хотелите по курортните комплекси у нас? На държавна прехрана?!

Така нар. украински бежанци, протестиращи за хотелски комфорт, очевидно не са същински бежанци. Поведението им не е на хора, спасяващи се от война. Те се държат като арийци, изискващи отношение като към по-висша раса. Изискват привилегии. Демонстрират шокиращо самомнение. Нагли, нападателни. Развяват украински флагове, като че ли ни окупират. Държат се властнически.

Спомнете си стародавната българска сентенция „ Храни куче да те лае “ …

Милен Милушев, Facebook

Така нар. украински бежанци у нас, протестиращи с претенцията да живеят в хотели в курортни комплекси, демонстрират…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР