Така както отборите, които са многократни шампиони и на върха

...
Така както отборите, които са многократни шампиони и на върха
Коментари Харесай

Най-добрите сред най-лошите отбори в американските спортни лиги

Така както тимовете, които са многократни първенци и на върха на своите ранглисти, получват нужното медийно внимание,така и тези, които се намират в дъното на ранглистите, заслужават внимание, единствено че по разнообразни аргументи. 

Без значение какъв брой сполучлив е даден франчайз, напълно обикновено и резонно е да имат слаби интервали, липса на триумфи и достижение, като някои от тях може да са по-дълги и по-запомнящи се от други. Всички знаем изказванието, че преди да се изкачиш на върха, би трябвало да достигнеш дъното. За жал на тези тимове дъното се оказа много надълбоко. Ето някои от тимовете записали имената си в книгите за върхове за най-безрезултатно показване по време на сезона. 
Национална футболна лига  
За всички времена: Тампа Бей Бъканиърс (26 мача, 1976-1977 г.)

Скорошни: Джаксънвил Джагуарс (20 мача, 2020-2021 г.)

Колкото и парадоксално да звучи, Тампа Бей Бъканиърс претърпява най-дългата серия от загуби в историята на през първия си сезон в шампионата. А през 1976 година, Бъканиърс като част от АФК Уест не съумяват да завоюват нито един мач. 

Към това следва да прибавим и фиаското, че през сезон 0-14 тимът претърпя пет загуби, в това число първите два мача от сезона и загубата с 42:0 против " Питсбърг Стийлърс ". И въпреки всичко Тампа Бей Бъканиърс бяха на крачка от това въпреки всичко да завоюват мач в две от срещите си, а точно със Сиатъл Сийхоукс през 6-та седмица и загубата от 13:10, както провалянето от Маями Долфинс с 23:20 седмица по-късно. 

И въпреки всичко тимът съумява да реализира първата си победа в предпоследния мач от втория им сезон, когато печелят безапелационно с 33:14 над " Ню Орлиънс Сейнтс ". По подигравка на ориста тимът ще реализира две победи, с цел да приключи сезона, побеждавайки " Аризона кардиналс " със 17:7. 
Мейджър Лийг Бейзбол 
За всички времена: Луисвил Колониълс (26 мача, 1889 г.)

Скорошни: Балтимор Ориолс (19 мача, 2021 г.)

Колкото и мъчно за поверие да ви се коства, точно това е тимът, който държи върха за дълготрайност на неефикасност в, освен това от цели 134 години насам и не няма признаци скоро да падне. 1889 година ще бъде запомнена с това, че тимът става първият в историята на МЛБ, който губи 100 мача, като стартира пагубна серия от 26 загуби. 

Полковниците, както са известни играчите на Луисвил Колониълс освен държат върха за най-дълга серия от загуби, само че имат и не толкоз отличителната чест да слагат името си на различен връх, който в никакъв случай няма да бъде строшен - загубата на пет мача в границите на два дни вследствие на към този момент несъществуващите троен и двоен мач в два дни. 
НБА
За всички времена: Филаделфия 76 (28 мача, 2015 г.)

Скорошни: Детройт Пистънс (24+ мача, 2023 г.)

От всички върхове за най-продължителна серия от загуби този на НБА е най-вероятно да бъде строшен. И въпреки всичко, в реда на нещата е да имаме едно мислено, защото тази поредност е в продължение на два сезона, а върхът от 26 мача за един сезон принадлежи на " Филаделфия 76 " от 2013-14 година и " Кливланд Кавалиърс " от 2010-11 г. 



Тук обстановката е една концепция по-различна, по тази причина е редно да я разясним по-подробно. Като част от стратегическия дълготраен проект, прочут като " Процесът ", управлението на съзнателно си слага за цел да има най-лошите резултати за избран интервал от време, като по-този метод построи мощен и стимулиран тим, който да се бори за купата. И въпреки грандиозните загуби да се понасят много мъчно от тима, в последна сметка това се оказа триумф и през последните шест години той е преди всичко в Източната конференция. 
Национална хокейна лига
За всички времена: Питсбърг Пенгуинс (18 мача, 2003-04) / Бъфало Сейбърс (18 мача, 2021)

Скорошни: Сан Хосе Шаркс (17 мача, 2022/2023 до 2023/2024)

Едва ли някой е допускал, че точно тимът със " Супер " Марио Лемие ще се подреди измежду първенците в класацията за най-лошата серия от загуби в НХЛ. Все отново, дано сме снизходителни, защото многократния притежател на купа " Стенли " в Залата на славата, беше на 38 години и изигра единствено 10 мача през сезон 2003-2004. И въпреки всичко слънцето ще изгрее две години по-късно, когато към тимът се причислява огромния. 

Що се отнася до Бъфало Сейбърс, техните 18 мача включват петнадесет загуби в постоянното време и три провали в изключителното време. Както и при Пингвините, Бъфало Сейбърс се състезаваха без водача си Джак Айхел, който беше отвън терена заради травма съвсем през по-голяма част от този спешен за тима интервал. Добрата вест е, че Сейбърс и техните почитатели могат да настояват, че върхът им е по-скоро фиктивен, защото от сезон 2005-2006 година НХЛ присъжда точка за загуба в изключително време или при дузпи и за еднакъв резултат. 



Едно от най-трудните неща при поредицата от неприятни загуби е това да предвидиш по кое време тази серия ще свърши. За управлението, играчите или почитателите даже и хипотетичното " предоставяне на късмет " в никакъв случай не е гаранция, изключително когато се намираш в средата на наклонената крива. Дори и за феновете на, с изключение на играта, е елементарно да се допусна, че и да залагаш на тим, който е на върха сега, е сигурен залог. Въпреки това е добре да се знае, че и най-хубавите тимове могат да срутен на дъното единствено за една вечер.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР