Така бургазлии допринасят за намаляване на изсичането на дървета за

...
Така бургазлии допринасят за намаляване на изсичането на дървета за
Коментари Харесай

Инж. Христин Илиев: Клиентите на Топлофикация Бургас опазват околната среда избирайки електронна фактура

Така бургазлии способстват за понижаване на изсичането на дървета за задачите на производството на хартия

„ Предлагаме опция клиентите да получават сметките си по електронен път. ", подсети инж. Христин Илиев, шеф на " Топлофикация Бургас ". Той изясни, че това може да стане доста елементарно с попълването на приложението „ Заяви е-фактура “ в уеб страницата на сдружението. Също по този начин в секция „ Клиенти “ на уеб страницата има опция за евакуиране на бланка за заявяване на е-фактура, която може да бъде попълнена и изпратена от клиента на. или занесена на място в потребителския център на сдружението. Директорът посочи, че електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга.

Изпълнителният шеф на " Топлофикация Бургас " съобщи, че електронната фактура има редица преимущества, измежду които са това, че приемането й е бързо и несъмнено. Защитени са персоналните данни на получателя. " Съдържанието и валидността на Е-фактурата подхожда напълно на хартиения притежател. Издаването и изпращането ѝ се реализира благодарение на " Борика ", посредством профилирания програмен продукт E-фактура, който от своя страна подсигурява достоверността и не разрешава манипулиране на наличието. ", уточни инж. Илиев.

„ Съдържанието на електронната фактура е изцяло идентично с това на хартиената. ", уточни инж. Илиев. Той изясни, че разликата е в носителя – едната е на хартия, а другата е електронен файл. По думите му клиентите получават информация за месечните отговорности – до 24 часа от издаването на фактурата когато и да е и от всяко място.

Инж. Христин Илиев акцентира, че електронните фактури способстват за понижаване на изсичането на дървета за задачите на производството на хартия. Той уточни, че с избора на електронните фактуритвсеки клиент способства за опазването на природата. " Услугата Е-фактура е част от зелената политика на " Топлофикация Бургас ". С активността си целим да допринесем за възстановяване на въздействието върху околната среда и качеството на въздуха в Бургас. ", съобщи инж. Илиев. Той посочи, че целият екип на централата поддържат изцяло всяка самодейност, която способства за по-зелено и по-екологично чисто бъдеще.     

Директорът на топлофикационното дружество разяснява, че от ден на ден техни клиенти правят оценка удобството на електронната фактура. " През 2023 година се надявам броят на потребителите, които употребяват електронна фактура, да се усили ", съобщи инж. Христин Илиев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР