Тъжно, тъжно, много тъжно, бяха единствените думи, които каза Стефан

...
Тъжно, тъжно, много тъжно, бяха единствените думи, които каза Стефан
Коментари Харесай

Стефан Данаилов плътно до сестра си в последния й път

" Тъжно, тъжно, доста тъжно ", бяха единствените думи, които сподели Стефан Данаилов, изпращайки сестра си Росица. Той беше компактно до ковчега й.

В Народния спектакъл, дружно с него съболезнования одобряваха щерка й Росица Обрешкова, внучката Стефани и Росен Цанков с децата си. Съболезнования сервира лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, продуцентът Георги Тошев, актрисата Нона Йотова, Иван Токаджиев, Емануела Шкодроова и други

" Светлина по пътя й ", пишеше на венеца, положен на ковчега. Изключително прочуствено беше сбогуването с Росица Данаилова на Татяна Лолова. " Седни при нас ", предложения я Стефан Данаилов и тя приседна на столовете за околните.

" Има нещо необичайно в тези хора - Данаилови. Надарени от Господ с физическа хубост и нелишени от богатствата на живота, те в никакъв случай не демонстрират надменост към по-малките, незнайните, елементарните. Те се раздават в живота, може би по тази причина са избрали и тази специалност - да се раздават на сцената. Тя беше красива. Тя беше обичана и си отиде ". Това бяха прощалните думи, с които се обърна към Росица Данаилова нейния сътрудник Руси Чанев.

Присъстваха доста студенти на Росица Обрешкова и Стефан Данаилов

Поклонението пред паметта на огромната актриса стартира в 11 ч в Народния спектакъл и ще продължи 2 часа. Заради тази респект към една от огромните дами на българския спектакъл се отсрочва с няколко часа оповестената към този момент предпремиера на пиесата " Един безразсъден ден " от Бомарше.

Данаилова, която назовават " българската Мерилин Монро ", си отиде на 84 години след дълго боледуване. Тя се съобщи откакто научи за гибелта на сина си Ламби в ЮАР, който неотдавна умря от скоропостижен карцином, а нейното здравословно положение не й разреши да участва на погребението му. Сестрата на Стефан Данаилов има над 200 функции в киното и театъра. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР