Тъжно е, че дойде пандемия, за да заговорят сериозно хората

...
Тъжно е, че дойде пандемия, за да заговорят сериозно хората
Коментари Харесай

Проф. Александрова: Тъжно е, че дойде пандемия, за да се заговори сериозно за ваксини

" Тъжно е, че пристигна пандемия, с цел да заговорят съществено хората за ваксини, антитела и така нататък ". Това мнение изрече пред БНР проф. Радостина Александрова, вирусолог от Българска академия на науките.

Тя изясни, че каквито и терзания да съществуват за имунизациите, вирусът е доста по-опасен и може да нанесе доста по-сериозни провали върху индивида, от която и да е ваксина.

Проф. Александрова разяснява разновидностите на ковид и заплахата те да създадат имунизациите неефективни: " Видими ще са тези разновидности, които ще оказват помощ вирусът да се популяризира по-добре, тъй като това е неговата цел. Другото нещо, към което вирусът се стреми, е да избяга от нашата опозиция - да избяга от имунния ни отговор и от характерно лекарство, с което се борим против него ".

Вирусолог от Българска академия на науките акцентира, че имунната система постоянно има аварийни разновидности и когато е ориентиран имунният отговор с имунизацията, а и след преболедуване, тези антитела ще оказват помощ и при новите варианти. Тя посочи, че това е мнение на специалисти в региона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР