Тъжната вест за Анастасия - Сия от Фермата предизвика шок

...
Тъжната вест за Анастасия - Сия от Фермата предизвика шок
Коментари Харесай

Изплува истината за края на Сия от Фермата, дъщеря й проговори

Тъжната новина за Анастасия - Сия от Фермата провокира потрес в обществените мрежи.

Тя си отиде в цветущо здраве на 45 години.

Първоначално на никое място не бе упомената повода и мнозина помислиха, че е страдала от някакво заболяване.

По всички проличава, че не е по този начин. 

Майтапчийката от „ Фермата 7 “ Анастасия Жайгарова очевидно е потискала в себе си прочувственото си страдалчество.

В момента апартаментът и в " Бъкстон "  е запечатан, а проверяващи прецизират събитията на гибелта. Основната версия е, че сама е поставила завършек на живота си, съобщи " Хот нюз ".

Семейство и другари ще я изпратят във Варвара през идния уикенд.

Блондинката е приключила актьорско майсторство, само че е работела като фризьорка. Има щерка Теа, която е отгледала сама, напомни woman.bg. 

Теа написа в обществените мрежи:  " Майка ми не е измежду нас към този момент, само че всички ние носим нейния огън. Тя го разхвърляше без да желае, даже когато гаснеше. Поддържайте жарта и запалете сърцето на някого, в чест на мама. Сиреч - живейте, с цел да предавате нейната обич. Никой не разбра Анастасия. Но, както тя споделяше “Нас ни дели един вагон книги. ”… А може би и освен това. Сбогом, мамо! Обичам те в този момент и във всеки различен мой живот! Радвам се, че имах щастието да съм твоето дете ". 

Приятели и сътрудници събират пари, с цел да погребат Сия, ето какво споделиха те:  " Бихме желали да я изпратим почтено. Бихме желали детето ѝ да посрещне дните без мама почтено. Те ще бъдат дълги, само че Теа ще се оправи. Все отново, щерка е на майка си. Оставям сметката на дъщерята на Сия и имам вяра, че всеки, който има сърце и е познавал Сия, ще помогне на детето ѝ да я изпрати. Средствата, които бихме могли да съберем, изпращаме на сметката на Теа Христова Христова ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР