Тъжната вест съобщи на личния си профил във Фейсбук ямболската

...
Тъжната вест съобщи на личния си профил във Фейсбук ямболската
Коментари Харесай

Почина проф. Любен Корнезов!

 Тъжната новина заяви на персоналния си профил във " Facebook " ямболската лекарка Малина Гардева. " С един ямболия се разделяме - парламентарен арбитър, зам.-председател на Народното събрание, ямболия, проф. Любен Корнезов ", написа тя.

Председателят на АБВ Румен Петков също уважи професора:

" Отиде си Любо Корнезов - професор, учител, политически биткаджия, правилен на идеалите си. Преди всичко честен и заслужен Човек, раздаден на другите, не търсещ и не очакващ нищо за себе си. Дано всеки от нас да го изпрати, по този начин, както той заслужава, запазвайки по нещо от него. Поклон пред Любо! ", разяснява той във " Facebook ".

Зам.-председател на Народното събрание от 2005 до 2009 година. Изтъкнат правист и експерт по цивилен развой, проф. Корнезов беше и учител в юридическите факултети на УНСС и на Югозападния университет " Неофит Рилски " в Благоевград.

Има дълга кариера като арбитър по цивилен каузи, бил е ръководител на Окръжния съд в родния си Ямбол, както и на Окръжния съд в Търговище. Като народен представител във Великото национално заседание проф. Любен Корнезов е и един от създателите на Конституцията ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР