Тъжната житейска история на известната водеща Опра Уинфри разплака милиони.

...
Тъжната житейска история на известната водеща Опра Уинфри разплака милиони.
Коментари Харесай

Опра Уинфри разкри шокиращи случки от миналото си

Тъжната житейска история на известната водеща Опра Уинфри разплака милиони. Тя има доста сполучлива кариера, само че се оказва, че детството ѝ е било меко казано травматично, предава БГНЕС.

По време на изявление с принц Хари тя разкри, че неин родственик я е изнасилил няколко пъти, когато е била единствено на 9 години. Според Уинфри половите похищения са траяли до 14-годишна възраст.

Водещата описа за контузиите, които е претърпяла като дете, в новото си шоу за психологично здраве „ The Me You Can Not See “, по което стартира да работи с Хари. Когато се върна към този мъчителен интервал, тя се просълзи, обяснявайки, че по-големият ѝ братовчед я е тормозил и е мълчала за това, тъй като нямала визия какво значи думата „ обезчестяване “.

„ На 9, 10, 11 и 12 години моят 19-годишен братовчед ме изнасили “, призна водещата и изясни, че не е знаела какво е секс по това време.

„ Не знаех какво е обезчестяване. Със сигурност не бях наясно с тази дума. Нямах визия какво е секс, нямах визия по какъв начин се вършат бебета, даже не знаех какво ми се случва. И резервирах тази загадка. Това е просто нещо, което одобрих - едно момиче не е в сигурност в свят, цялостен с мъже “, сподели Опра на принц Хари.

Тя стига и по-далеч, признавайки, че е била изнасилена от няколко родственици, в това число чичо ѝ, и този травматичен интервал е траял до 14-годишна възраст, когато е забременяла и е била изпратена да живее при татко си.

„ Той ме заведе в магазин за сладолед, до момента в който към момента течеше кръв по краката ми, и ми купи сладолед “, споделя сърцераздирателната истина Опра.

Израствайки, Опра е била подложена и на други форми на принуждение, в това число физическо принуждение от баба си и занемаряване от майка си.

„ Начинът, по който баба ми ме отглеждаше и биеше, когато бях на пет и шест години, е доста злокобен. Баба ми беше доста строга, както и доста чернокожи родители през онази ера. Идеята да прегърнеш и обичаш детето си или даже единствено да накараш детето да се усеща обичано, просто не беше част от живота ѝ “, изяснява Опра.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР