Тачо изхвърли законната си половинка Жени Калканджиева със строителна количка

...
Тачо изхвърли законната си половинка Жени Калканджиева със строителна количка
Коментари Харесай

Дива любов! Тачо изхвърли Жени като кофа с кюмюр, тя лети от щастие

Тачо изхвърли законната си половинка Жени Калканджиева със строителна количка все едно изсипва въглища за зимата, написа HotArena.

Инцидентът стана в Девин където вип фамилията беше поканено на откриването на аквапарк в града. Калканджиева очевидно обаче не се разсърди на мъжа си, че я третира като кюмюр, а даже се забавлява.

От фотосите излиза наяве, че двамата още веднъж са в чудесни връзки. Тачо показва същинска угриженост за Жени и се изявява като добър кулинар. Любовта им изживява подем иКалканджиева е оставила в предишното проблемите, които тресяха брака им със Стефан Манов.Щастливо гушната в Тачо миската сияе от благополучие.

Само преди месец слуховете за следващ път разделиха Калканджиева и Тачо, само че през днешния ден обстоятелствата демонстрират напълно друго. Много пъти Жени е споделяла, че макар в проблемите в брака, тя обичаТачо и го дефинира като виновен и добър татко.

Вероятно това е повода да му прости и дребните забежки от фамилното ложе. Дали идилията ще продължи, и какъв брой тъкмо, следва да разберем.

 Любов ли бе да го опишеш! Тачо изхвърли Жени като кофа с кюмюр (Снимки)


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР