Табели с надписи: „Долу ръцете”, „Ще стреляме по крадците” се

...
Табели с надписи: „Долу ръцете”, „Ще стреляме по крадците” се
Коментари Харесай

Опазване на дома след ураган

Табели с надписи: „ Долу ръцете”, „ Ще стреляме по крадците” се появиха в щата Тексас откакто той беше връхлетян от урагана „ Харви”. Опазването на имуществото е един от големите проблеми, с които се сблъскват потърпевшите след всяко естествено злополучие. Хората в американския щат са подготвени на разпра, оповестява телевизионният канал Fox News. Много от потърпевшите се оплакват, че незнайни за тях лица грабят движимостите и мебелите им напряко пред очите им.

Миналата седмицата Департаментът за вътрешна сигурност на Съединени американски щати предизвести, че са се появили мошеници, които се показват за техни сътрудници. Те заповядват на хората да изоставен домовете си и по-късно ги ограбват.

До момента управляващите в Хюстън и предградията са арестували 14 души с обвиняване, че са правили обири от домовете на потърпевшите по време на стихийното злополучие. Задържана е и тайфа нарушители правили грабежи.

Ураганът „ Харви”, който връхлетя американския щат Тексас, се оказа най-мощният за последните 12 години. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изиска от Конгреса 7.85 милиарда USD за премахване на вредите нанесени от природата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР