Т рета седмица, изпълнена с премеждия, трогателни мигове и борба

...
Т рета седмица, изпълнена с премеждия, трогателни мигове и борба
Коментари Харесай

Истински приключения и вълнуващи моменти в Треска за Оскари

Т рета седмица, изпълнена с инциденти, трогателни мигове и битка за правдивост следва за киноманите с емблематичната акция на KINO NOVA „ Треска за Оскари “ всеки ден от 21:00 ч. Новата селекция на отличени от Академията филми ще обезпечи същинско кино преживяване и две министър председатели за ценителите на седмото изкуство пред телевизионния екран.

Джейми Фокс, Кристоф Валц и Леонардо ди Каприо съживяват една уестърн легенда в лентата с пет номинации и две награди "Оскар " – "Джанго без окови " довечера по KINO NOVA. Приключенията на Харисън Форд, изпълнени с екзотични дестинации, гневни преследвания и спасявания в последната минута, не престават с втория филм от поредицата „ Индиана Джоунс и храмът на обречените “ във вторник вечер. На 14 април от 21:00 ч. Бен Афлек и Кейт Бекинсейл ще се озоват сред любовта и войната в отличената със златна статуетка военна драма „ Пърл Харбър “ . В четвъртък „ Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух “ ще опише за живота на възрастния Кристофър Робин, който е прекомерно ангажиран с работата си, с цел да мисли за приятелите от предишното, само че ще би трябвало да си напомни каква е цената на същинското другарство. История за смелостта на взвод американски бойци по време на рискова задача малко след нашествието на съдружниците в Нормандия през 1944 година, ще превземе ефира в петък вечер с номинирания за 11 и притежател на цели 5 оценки от Академията филм „ Спасяването на редови войник Райън” .

В събота вечер дебюта си у нас ще направи провокативният научно-фантастичен трилър на режисьора Дени Вилньов – „ Първи контакт “ . Когато мистериозни извънземни обекти стартират да кацат по Земята, полковник Уебър (Форест Уитакър) събира първокласен екип, който включва лингвиста Луиз Банкс (Ейми Адамс) и физика Иън Донъли (Джеръми Ренър), които да проверяват случаите. Докато човечеството е на ръба на международна война, Банкс и екипът ѝ ще се състезават с времето за отговори.

Второто премиерно заглавие за седмицата e авангардната комедия с присъединяване на Колин Фаръл – „ Омарът “ . Действието на лентата се развива в близко антиутопично бъдеще, където необвързаните хора биват задържани и откарани в злокобен хотел. В него те получават задачата да открият сантиментален сътрудник за 45 дни. Ако не съумеят да се оправят със заданието, биват превръщани в животни и пускани в гората.

Финал на акцията ще сложи дълго чаканата гала по връчването на 92-те награди „ Оскар “, които ще бъдат излъчени непосредствено в ефира на KINO NOVA в нощта на 25 против 26 април. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно напълно скоро, а до тогава феновете могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на блестящото кино събитие в ефира на NOVA.

Не пропускайте всички звездни кино ленти на "Треска за Оскари " всяка вечер от 21.00 ч. единствено в ефира на KINO NOVA.

Повече информация можете да откриете в , както и във .
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай
Създадено за Vegeta
Двама приятеля си приказват: - Жена ми страда от алкохолизъм. - Че тя пие ли? - Не. Аз пия. А тя страда... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИма огромна разлика сред китайските ваксини и останалитеВследствие на получените контузии дамата умря в болницаМоже ли още веднъж учениците да се върнат към онлайн-обучение, в случай че цифрите на заболеваемостта се повишатПрез 2020 година 37 364 лица са трансформирали своето всекидневно местоживеене от чужбина в БългарияСъстрадателни хора от селото започнаха дарителска кампанияАко притежателите на контейнерния транспортен съд откажат да компенсират вредите, породени на канала, делото ще бъде предадено на съдКакъв е мотивът за изявлението на водачът на Сръбската радикална партияЩе има ли задоволително родни храни за празничната трапезаТой незабавно се е изолира в карантина, преди траурната работа за херцога на ЕдинбургКрасивата фотография ще е от изгода за проучването на известната М61Бъдете съобразителни и комбинирайте дилемите си по този начин, че да приключите за един денВече половин година един вълк обикаля най-големия парк и вилните зони на ХасковоСитуацията със чиновниците в заведенията е извънредно комплицирана – няма такиваКакво още описа проф. доктор Елисавета Петрова – пулмолог в МБАЛ " Вита ". " Инцидентът " е станал единствено ден откакто Иран, в нарушаване на договорката със международните сили от 2015 година, пусна в деяние нови центрофуги за обогатяване на уранВижте какво още сподели определеният за народен представител от гражданската квота на " Демократична България " Мартин ДимитровОт мрежатаGong.bg
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР