„Т.нар. нови партии не се опитват да отговорят на очакванията

...
„Т.нар. нови партии не се опитват да отговорят на очакванията
Коментари Харесай

Проф. Христова: Новите партии не се опитат да отговорят на очакванията на избирателите си

„ Т.нар. нови партии не се пробват да отговорят на упованията на своите гласоподаватели да сформират държавното управление. “

Това разяснява в студиото на „ Тази заран “ политическият психолог проф. Антоанета Христова.

„ Старите влизаха в понятието демократично. Имаха привички, в демокрацията се отварят порти, а да се хвърлят мостове. Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия се опитваха да има опция за диалози. Другите не излязоха от говоренето против ГЕРБ “, добави тя.

Христова изясни, че Изборният кодек е доказателство за съществуването „ на безредица в Народното събрание “, тъй като е признато бе з да има необятно разискване с специалисти и доста бързо.

Според социолога Юрий Асланов няма никаква безредица в Народното събрание, а след предварителните избори ще има евентуално обединяване към партиите, които са анти-ГЕРБ.

„ Доминира анти-ГЕРБ настройката в обществото, те не знаят кой желаят да ги ръководи, само че не желаят герб, настроенията ескалираха предишното лято и си остават. Хората не са наясно и кой желаят, пръсна се в доста направления и ГЕРБ оцеля официално като политическа мощ, само че нежелана от общество. Едва ли тази настройка ще изчезне 2 месеца по-късно “, счита Асланов.

Вижте още във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР