Т ази седмица Спешното отделение ще се превърне в театрална

...
Т ази седмица Спешното отделение ще се превърне в театрална
Коментари Харесай

Драма, екшън и скрити мотиви в “Откраднат живот: финалът“

Т ази седмица Спешното поделение ще се трансформира в театрална сцена, на която лекарите ще стъпят със свои скрити претекстове. В опита си да завоюва лекар Димова, професор Мазов ще вземе основната роля в невъобразим екшън. Дали това ще му помогне да допре сърцето на Габриела феновете ще научат в идните епизоди на „ Откраднат живот:Финалът “ тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Позицията на Мирослава ще бъде все по-осезаема за лекарите, а в машинациите ще попадне и самият шеф на „ Св. Анастасия “. Сянката на Фотев ще надвисне и над други участници в огромната игра за власт и превъзходство. Най-скъпото на Методиев ще бъде отнето, а залогът ще бъдат местата на двама лекари. За да му помогне лекар Романова ще сложи на карта професионализма и етиката си, само че резултатът ще коства повече в сравнение с е предполагала. Малко по-късно Доктор Димова ще се сблъска с разкрития и комплицирани въпроси, които ще я отведат право при нейния татко.

През това време доцент Захариев ще организира основен диалог с лекар Наков и сестра Кирилова за решението им да основат дете. На напред във времето ще изникнат тематиките за близостта и страстите, които стимулират двама души да имат свое продължение. Осъзнавайки огромната картина, те ще би трябвало да създадат сериозен избор за бъдещето.

В болничното заведение ще се появи пациентка с необичаен синдром, която ще подсети за потребността от ценене и внимание. Медицински проблем ще предизвика вниманието на доцент Захариев, който ще предложи следствие за нарушени права на дамите в общественост.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Умният мъж задава въпроса по този начин: - Мила, да ти оказа помощ ли, или да не ти се греша? Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОколо 60 % от тези, които се заразяват с ковид-19, изпитват нарушаване на обоняниетоНапрежението зародило поради неналичието на организация, считат от Здравната инспекцияНосят се клюки, че може и да не се върне във Англия през лятото, с цел да уважи паметта на принцеса ДаянаСъбирането на данни става единствено с категорично разрешениеДнес свободните народи още веднъж чуват звуците на военните барабани, съобщи секретарят на австралийското министерство на вътрешните работиПевицата претърпява тежка раздялаСледоледът е едно от огромните изкушения за всяко дете и постоянно обожанието към него не понижава ни минимум с възрастта„ Това са дейните свободни хора, които не могат да бъдат натиснати ”, разгласи Мая МаноловаВ медии се появиха изказвания, че английският министър председател е декларирал, че би предпочел трупове да се натрупат с хиляди, в сравнение с да разпореди трети общонационален локдаунГ-н Трифонов би трябвало да разбере, че политиката не е като шоутоНа Велики вторник Исус прекарал в нравствени упътвания, а съгласно църковния канон денят е предназначен за смирениеПълнолунието ще предложи опция да преосмислим възприятието ни за независимост и самооценкаКоста Каракашян и Стефани Ханджийска описват за кино лентата „ Поглед от ръба “ в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bgШефът на компанията не е удовлетворен от политиката на Европейски Съюз, закрепена само върху електрическата подвижност.Криптовирусите стават все по-доходоносни за хакеритеНа сцената прозвучаха емблематични части от 80-те и някои от огромните шлагери днесОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР