Сякаш драконите не са достатъчни, а зомбитата и останалата пасмина

...
Сякаш драконите не са достатъчни, а зомбитата и останалата пасмина
Коментари Харесай

Bethesda добавя студ и глад към опасностите в Skyrim



Сякаш драконите не са задоволителни, а зомбитата и останалата сбирщина изчадия в Skyrim са просто приятна компания, в този момент Bethesda прибавя още способи да погинете в паметното заглавие. Метеорологични резултати и апетит. Всичко това е част от ъпдейт, наименуван Survival Mode, който ще бъде разполагаем за Skyrim Special Edition за PC, Xbox One и Playstation 4.

 wcquvwj0ukboydurna6d

Картата в играта към този момент е разграничена на зони, които отразяват климатичните условия - играчите би трябвало да внимават за студените региони, в които могат да замръзнат до гибел. За да избегнат това, те ще би трябвало да носят топла ризница, факла или да стопират до лагерен огън, с цел да се сгреят. Стомасите на героите към този момент играят значима роля - те ще би трябвало да бъдат поддържани цялостни, с цел да оцелее персонажът. Ако не се храните прекалено много време, просто ще умрете от апетит, в случай че пък хапнете добре, получавате бонус в статистиките. Суровото месо и съставки могат да разболеят персонажите, а готвените манджи са за предпочитане.

 jumsx8m7f1argpsqa230

Сред останалите промени, които ъпдейта носи са:

Друг забавен факт за Survival Mode ъпдейта е, че той е част от по този начин наречения Creation Club на Bethesda. На процедура това значи, че през първата седмица всеки ще може да го изтегли гратис (и да го задържи), до момента в който след приключването на този гратисен интервал, Survival Mode става заплатен за всички.

В момента има бета версия на пакета, която PC геймърите могат да смъкват тук . Версиите за PS4 и Xbox One ще бъдат налични при започване на идващия месец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР