Сякаш беше вчера, когато Анна Курникова и Енрике Иглесиас изненадаха

...
Сякаш беше вчера, когато Анна Курникова и Енрике Иглесиас изненадаха
Коментари Харесай

Близнаците на Енрике Иглесиас са вече на 4 години

Сякаш беше през вчерашния ден, когато Анна Курникова и Енрике Иглесиас изненадаха почитателите си с непредвидената вест, че са станали родители на близнаци - момиченцето Луси и момченцето Николас. Времето обаче лети и през днешния ден дребните бебета към този момент са пораснали деца.

За страдание, прекомерно рядко имаме опция да се любуваме на Луси и Николас, тъй като родителите им са доста спестовни откъм фотоси в обществените мрежи. Правят го рядко и съвсем постоянно с мотив. Затова и всяка тяхна фотография, която разгласяват в профилите си в Instagram, е същински празник за многочислените им почитатели по света.

Този път фотосите са две - по една на всеки от близнаците, които навършиха цели четири годинки.

Малките сладки бебета към този момент са огромни, само че все по този начин чаровни, красиви и от ден на ден наподобяват на мама и на тате (май повече на мама, изключително Луси). А палавите им очички и необятните им усмивките съумяха да ни заредят с доста позитивни страсти.

Надяваме се през 2022 година появите им в обществените мрежи да станат по-редовни, макар че не сме огромни оптимисти. Особено като се има поради, че една от последните им фотоси беше от рождения им ден през 2021 година, когато навършиха три.

Дано скоро забележим и дребната Мери, която се роди през 2020 година толкоз ненадейно и изненадващо за почитателите на Анна и Енрике, колкото и нейните брат и сестра.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР