сяка зодия има силни и слаби страни. Подредбата на звездите

...
сяка зодия има силни и слаби страни. Подредбата на звездите
Коментари Харесай

Кои са най-добрите качества на всяка зодия

сяка зодия има мощни и слаби страни. Подредбата на звездите се отразява на това какви сме и по какъв начин се отнасяме към другите. показва най-хубавите качества на всяка една зодия. Вижте повече във видеото от канала "на.

Овен

Представителите на тази зодия могат да осъществят всяко нещо, което са поискали да се случи - без значение дали става дума за нова позиция във компанията, или това пътешестване до Малта, за което мислят от месеци.



Телец

Телците умеят да бъдат доста положителни другари. Те постоянно ще бъдат в точното време на точното място.

Близнаци

Близнаците умеят да виждат положителното у хората и постоянно да взимат най-хубавото от всяка обстановка.

Рак

Раците умеят да обичат - без условия и от сърце. Те са родени, с цел да дават своя принос към света посредством любовта, която носят и раздават.



Лъв

Лъвовете са най-лоялната зодия измежду всички. Ако станете другар с Лъв, значи към този момент имате другар до живот!

Дева

Представителите на зодия Дева обичат да слагат всичко под подозрение, да проучват живота. Те са извънредно интелигентни и постоянно мислят няколко хода напред.

Везни

Везните са хора на салдото - в случай че има неприятно, би трябвало да има и малко положително. Така е организиран светът! Те умеят да очароват всички към себе си и завързват другарства извънредно елементарно.

Скорпион

Скорпионите са хора, които обичат себе си и в това няма нищо егоцентрично. Те знаят, че не всеки човек е построен единствено от позитивни мисли и действия, само че намират себе си за изключителна персона. Не е ли любовта към себе си най-важна въпреки всичко?

Стрелец

Стрелците се славят със своята откровеност и такт. Дори и да ви насочат рецензия, не можете да им се сърдите.

Козирог

Може би няма да срещнете хора по-амбициозни от Козирозите. Те ще създадат всичко допустимо, с цел да реализиран своите цели, без значение дали става дума за персонални, или професионални.

Водолей

Представителите на зодия Водолей са доста новаторски и изобретателни персони. Аналитичният им разум е това, което ще ги издигне в кариерен проект.

Риби

Рибите са хора, които се славят с блестящия си разум. Те мислят отвън рамките и това е най-силното им качество.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР