Свят Тръмп: Прическата ми трябва да е идеална. Последва законодателна

...
Свят Тръмп: Прическата ми трябва да е идеална. Последва законодателна
Коментари Харесай

Тръмп: "Прическата ми трябва да е идеална". Последва законодателна инициатива

Свят Тръмп: " Прическата ми би трябвало да е идеална ". Последва законодателна самодейност Променят стандарт за душовете в Съединени американски щати след недоволство от президента 14 август 2020, 11:41  Тръмп: Източник: ЕПА/БГНЕС
мериканското държавно управление предложи тази седмица смяна в стандарта за душовете, която да анулира въведено преди съвсем 30 години ограничаване.

По закон от 1992 година душовете не би трябвало да пропущат не повече от 2,5 галона (9,5 литра) в минута. Приемането на закона е обвързвано с политика за спестовност на вода и сила. Предожението няма да анулира изцяло ограничаването, само че ще разреши в една душ кабина да има няколко душа.

Промените бяха препоръчани от Министерството на енергетиката след недоволство от президента Доналд Тръмп, че не може да си измие обикновено косата.

Тръмп и Ким с разменени прически - смешки в мрежата

„ Пускаш душа, водата не тече. Искаш да си измиеш ръцете – водата не тече. И какво правиш? Просто стоиш по-дълго под душа. Не знам по какъв начин е при вас, само че при мен - косата ми би трябвало да е идеална. Идеална! “, сподели Тръмп по време на изказване на 16 юли пред Белия дом.

US calls for shower rules to be eased after Trump hair complaints
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР