Свят Напрежение на Самотраки заради извозването на туристи Наши сънародници

...
Свят Напрежение на Самотраки заради извозването на туристи Наши сънародници
Коментари Харесай

Напрежение на Самотраки заради извозването на туристи

Свят Напрежение на Самотраки поради извозването на туристи Наши сънародници описаха, че са принудени да се редят на дълги опашки, с цел да се запишат за качване 15 август 2019, 07:54 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Самолет с над 200 пасажери кацна в равнища, всички са живи
Самолет с над 200 пасажери кацна в равнища, всички са живи
 Грета Тунберг: „ Хората би трябвало да се обединят, с цел да притиснат властта ”
Грета Тунберг: „ Хората би трябвало да се обединят, с цел да притиснат властта ”
 Мощна тропическа стихия порази Япония
Мощна тропическа стихия порази Япония
 Напрежение на Самотраки поради извозването на туристи
Напрежение на Самотраки поради извозването на туристи
 Портрет на Бил Клинтън с рокля и токчета в имението на Епстийн
Портрет на Бил Клинтън с рокля и токчета в имението на Епстийн
 Тръмп изгубил близо $5 милиарда, само че не му пукало
Тръмп изгубил близо $5 милиарда, само че не му пукало
 Майка и дете от КНДР умрели от апетит в Сеул
Майка и дете от КНДР умрели от апетит в Сеул
 Съединени американски щати към Лондон: Излезте от Европейски Съюз и ще ви спасим
Съединени американски щати към Лондон: Излезте от Европейски Съюз и ще ви спасим

сряда вечерта стартира извозването на туристите, блокирани на гръцкия остров Самотраки, пристанищния град Александруполис. Късно нощес огромен ферибот дойде на острова, с цел да вземе част от хората. Стигна се обаче до навалица и напрежение поради неприятната организация. Хората, които не съумяха да се върнат в континенталната част, изкараха нощта в очакване на различен ферибот.

В последна сметка, всички български туристи на мястото отпътуваха към родината в четвъртък.

Транспорт липсваше в продължение на няколко дни. Потърпевши наши сънароднициразказаха, че са принудени да се редят на дълги опашки, с цел да се запишат за качване на ферибота. Бяха извозени колите им, само че хора не бяха позволени с аргумента, че плавателният съд не е оборудван със избавителни лодки и не може да транспортира пасажери.



Стотици българи блокирани в Гърция, Министерство на външните работи: Няма заплаха

Кога ще спасят българите от Самотраки

Хотелиери на гръцкия егейския остров Самотраки се оплакват от голям брой анулирани резервации, откакто стотици туристи останаха блокирани на острова през последните дни, оповестява в. "Катимерини ".

Съчетанието от мощен вятър и щета на основния ферибот, осъществяващ връзката сред егейския остров и пристанището на град Александруполис в континенталната част, остави стотици туристи блокирани на острова от неделя.

Проблемът докара също до дефицит на хранителни артикули на острова. Туристи се оплакаха, че са останали без пари и не разполагат с храна и заслон. Общината обезпечи настаняването на някои, а други прекараха нощта в палатки или се принудиха да платят солени цени за нощувките.

В сряда гръцките управляващи изпратиха на острова ферибота "Андрос джет ", който да поеме пасажери към Александруполис.

"Андрос джет е бърз и ще може да прави доста пътувания към и от Александруполис ", сподели кметът на Самотраки Танасис Вицас. "Той ще направи толкоз курсове, колкото е нужно ", добави Вицас.

Според оценките на кмета има към хиляда души блокирани на Самотраки.

По последна информация, публикувана от българското Министерство на външните работи, фериботът "Андрос джет " се очакваше да дойде на пристанище Самотраки в 22.00 часа в сряда вечерта и незабавно да отплава към Александруполис. Общо три кораба ще правят курсове сред Самотраки и Александруполис, уточни още министерството, базирайки се на кметството и на пристанищните управляващи на Самотраки.

При нужда от подпомагане българските жители могат да се обръщат към екипите на локалните управляващи на пристанището или да се свържат с Генералното ни консулство в Солун на телефони: +30 2310 829 210; +30 2310 869 520.



 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Самотраки Гърция .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
27 коментара Не пропускай  <br> Прокуратурата проверява пожара на Автомагистрала „ Струма” <br>
Прокуратурата проверява пожара на Автомагистрала „ Струма”
 <br> <strong> Синдромът Кувад </strong> – за какво някои мъже демонстрират признаци на бременност? <br>
Синдромът Кувад – за какво някои мъже демонстрират признаци на бременност?
 <br> Кейти Пери бе забъркана в <br>
Кейти Пери бе забъркана в
 <br> Как се промени актрисата от паметната теленовела <strong>
" />
Как се промени актрисата от паметната теленовела "Касандра "
Последни  <p>Идеалният <strong>десерт</strong> за лятото</p> Идеалният десерт за лятото  " Ню Йорк Таймс ": Руска интервенция в хакерската офанзива в...  Жена падна в шахта на подлез Жена падна в шахта на подлез  <p>Мъжете или дамите са по-добри в <strong>мултитаскинга&nbsp;</strong></p> Мъжете или дамите са по-добри в мултитаскинга  Джереми Корбин внася избор на съмнение, с цел да спре Брекзит без договорка Джереми Корбин внася избор на съмнение, с цел да спре...  <p><strong>NOVA</strong> минава към лъчение в HD качество от септември</p> NOVA минава към лъчение в HD качество от септември  Над 200 души евакуирани след пожар в хотел във Велинград Над 200 души евакуирани след пожар в хотел във Велинград  Фейсбук припомня, че следи и затворените персонални групи Фейсбук припомня, че следи и затворените персонални групи  Самолет с над 200 пасажери кацна в равнища, всички са живи Самолет с над 200 пасажери кацна в равнища, всички са живи  Българи блокирани във Франкфурт, не им предложили нищо Българи блокирани във Франкфурт, не им предложили нищо  Холи Бери Секси и без сутиен - Холи Бери на 53 (СНИМКИ)  <p><span style= Грета Тунберг: „ Хората би трябвало да се обединят, за...  <p>Не можете да отслабнете? Може би ви липсва този минерал</p> Не можете да отслабнете? Може би ви липсва този минерал  Jaguar I-Pace Електромобилите не били „ коли”  <p>Политика, медии и човещина експлодират в &bdquo;<strong>Решаващият глас</strong>&ldquo;</p> Политика, медии и човещина експлодират в...  Връщат ли се мутренските времена след погрома в заведение Връщат ли се мутренските времена след погрома в...  Тайфунът Юту, 2018 година Мощна тропическа стихия порази Япония  Автомагистрала Автомагистрала " Струма " остава затворена най-малко 2 седмици, утешение...  <p>Край на блокадата на Самотраки, фериботи пътуват до острова&nbsp;</p> Край на блокадата на Самотраки, фериботи пътуват до...  Бил Клинтън Портрет на Бил Клинтън с рокля и токчета в имението на... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Вече втори чувал губиш! - Който не работи, той не бърка! - Да, но ти си водач на инкасо... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Нощта преди Голяма Богородица сбъдва стремежи  Младеж хвърли харизано BMW в реката, желал Jaguar  Усмивката, след която светът не свърши. Но опустя  Днес Уитни Хюстън щеше да навърши 56 година   - спомен за един прелестен артист Водещи вести  Джереми Корбин внася избор на съмнение, с цел да спре Брекзит без договорка Джереми Корбин внася избор на съмнение, с цел да спре Брекзит без договорка  Жена падна в шахта на подлез Жена падна в шахта на подлез  <p><strong>Голям православен празник</strong> е, какво се прави днес</p> Голям православен празник е, какво се прави през днешния ден  Силви Вартан Звездата, която в никакъв случай не не помни България  Холи Бери Секси и без сутиен - Холи Бери на 53 (СНИМКИ)  <p>Не можете да отслабнете? Може би ви липсва този минерал</p> Не можете да отслабнете? Може би ви липсва този минерал  Дъжд и захлаждане, в планините и гръмотевици Дъжд и захлаждане, в планините и гръмотевици  <p>Спецакция: откриха 800 литра незаконен алкохол</p> Спецакция: откриха 800 литра незаконен алкохол  <p>Идеалният <strong>десерт</strong> за лятото</p> Идеалният десерт за лятото  <p>Мъжете или дамите са по-добри в <strong>мултитаскинга&nbsp;</strong></p> Мъжете или дамите са по-добри в осъществяването на доста задания по едно и също време  Jaguar I-Pace Значението на думата „ кола ” е остаряло и би трябвало да се вземат ограничения  <p><strong>NOVA</strong> минава към лъчение в HD качество от септември</p> NOVA минава към лъчение в HD качество от септември  Над 200 души евакуирани след пожар в хотел във Велинград Над 200 души евакуирани след пожар в хотел във Велинград  Фейсбук припомня, че следи и затворените персонални групи Фейсбук припомня, че следи и затворените персонални групи

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР