Свсеки ден употребата на наркотични вещества в световен план зачестява.

...
Свсеки ден употребата на наркотични вещества в световен план зачестява.
Коментари Харесай

4 от най-опасните наркотици в света

Свсеки ден използването на наркотични субстанции в международен проект зачестява. Все повече хора търсят разтуха за проблемите и контузиите си в неразрешените субстанции, а изборът и изобилието са безкрайни.

В тази публикация ние взехме решение да подберем и да ви разкажем за 4 от най-опасните измежду неразрешените вещества, с цел да могат от ден на ден хора да имат информация за последствията, което пък да бъде от помощ за понижаване на използването.
Хероин
Хероинът е най-опасният опиат в света, виновен за хиляди смъртни случаи всяка година. Обикновено дозата се разрежда с бял прахуляк, само че понякога е допустимо да се реализира 50-60% непорочност на праха. Ето за какво има толкоз доста инцидентни свръхдози хероин. Пристрастяването към това вещество се развива доста бързо. Физическата абстиненция поражда, когато човек се опита да се откаже от опиата, само че психическата абстиненция е още по-трудна за понасяне.

Хероинът изцяло подчинява нервните функционалности на индивида и безусловно изсмуква живота от него. Страничните резултати са зной, гърчове, дезориентация, извънредно държание, безсъзнание и от време на време липса на признаци на мозъчна функционалност, което води до неочаквана гибел.
Метамфетамини
Метамфетамините, познати в България като “пико ” или “кристали ” са стимуланти, които засягат централната нервна система. Най-често срещаната им форма е метамфетамин хидрохлорид, бял прахуляк или кристали, които се разграничават по външен тип. Това съединяване е много пристрастяващо и мощно.

Метамфетамините са едни от най-опасните опиати в света заради техния пристрастяващ резултат, който води до кръговрат на разрушителна консумация. Те могат да причинят съществени увреждания на централната нервна система и на организма като цяло. Продължителната приложимост крие заплаха от опустошителни душевен, физически и здравословни проблеми, като да вземем за пример загуба на тегло, еуфория и несъразмерна сила, проблеми със съня, липса на вкус, параноя и нападателно държание.
Кетамин
Лекарството е създадено за медицински цели, като мощно болкоуспокояващо, само че през днешния ден набира огромна известност измежду наркозависимите. Основната характерност на кетамина включва неговите изразени психоактивни и халюциногенни свойства. Той предизвика последователното развиване на психическа и физическа взаимозависимост.

Лекарството се предлага в разнообразни форми, тъй че използването може да се извърши по разнообразни способи. В 90% от случаите наркозависимите употребяват инжекционния способ. Продължителната приложимост може да аргументи психологични разстройства, а в тежки случаи под паника офанзиви, меланхолия и шизофрения.
Метадон
По начало метадонът облекчава болката и има лек хипнотичен резултат. За хората, които за първи път са пробвали метадон, резултатът е сходен на морфина. При банкет на таблетки резултатът се развива в границите на един час след приема и в някои случаи продължава до 72 часа.

Метадонът провокира еуфория и възприятие на наслаждение и блаженство. Това са чувствата, които търсят наркозависимите. Във високи дози провокира мощен хипнотичен резултат и понижава сърдечната периодичност. Предизвиква гадене, нараснало изпотяване, повръщане и конвулсии.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР