Свръхемоционалната и биеща по рев и сълзи дори Тити Папазов

...
Свръхемоционалната и биеща по рев и сълзи дори Тити Папазов
Коментари Харесай

Блага от Ергенът иска секс с Цитиридис

Свръхемоционалната и биеща по плач и сълзи даже Тити Папазов Благовеста Бонбонова бе натирена от " Ергенът " Виктор броени дни преди финала на шоуто. Разбира се, тя си потегли със сълзи на очи и претърпя доста тежко безразличието на мачото, в който намерено съобщи, че е влюбена.

След отпадането си тя направи доста интимно самопризнание и съобщи с кой роден тв водещ е имала еротични сънища и дали е правила секс в именито на " Ергенът ".

При гостуването си в " Шоуто на Николаос Цитиридис " Блага призна, че е имала няколко еротични сънища с паметния гологлав водещ. Той бе толкоз компрометиран, че даже не съумя да реагира на нейните напористи подмятания и интимни закачки.



Все отново се поинтересува дали някое от девойките е предписание секс по време на фотосите на " Ергенът ". Тя съобщи, че евентуално е имало такава опция, само че тя е пропуснала. Колебливо съобщи, че не има вяра някое от останалите девойки да е мърсувала в къщата, само че пък не звучеше доста безапелационно.

В последна сметка стана ясно, че сега Блага има човек до себе си, само че не било нищо особено и съществено. Най-голямата цел в живота й била да има крепко и сплотено семейство.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР