Своя личен свят си го промених - от футбол до

...
Своя личен свят си го промених - от футбол до
Коментари Харесай

Тото: Много се изнервям, когато съм се изразил много добре, а не ме разбират

Своя персонален свят си го трансформирах - от футбол до това сега, медиен трендсетър, казано на най-чужд език. Да, явно съм трансформирал своя свят. Това сподели в предаването " Цветовете на България " по   " Радио Фокус " Йонислав Йотов - Тото от Скандау.  " Защото светът тогава беше различен. Светът тогава беше, виж какво, ти можеш да играеш футбол, ти би трябвало да станеш футболист, това беше догмите на света, нормите на света. И не можеш да се занимаваш с музика, тъй като не си почнал на 4 година, или не можеш да промениш света на музикантите, тъй като ти не разбираш от музика, ти не си музикант, ти не разбираш от ноти. И също по този начин, не можеш да пишеш текстове, тъй като ти си от спортното на “Левски " и не си се занимавал с това, ти нямаш маята за това, ти не си потомствен, ти си с дислексия, ти не можеш да четеш, ти си доста надалеч от това да правиш музика, в която ти се постанова да пишеш лични текстове. И даже да успееш да го направиш, в никакъв случай няма да си най-хубавия, това беше светът. Уви, през днешния ден картината е друга ", сподели Тото.

Плащам със сълзи доста неща, показа още Тото. " Аз съм човек, който когато имам проблеми с това, че някой не е схванал какво споделям, мен това ме вбесява, тъй като считам, че с годините, пишейки текстове, и работейки обществена работа, също по този начин и бидейки наследник на жена, която може да се показва сносно, доста се нервирам, когато съм се изразил доста добре, а не ме схващат. Това ме наранява същински, разбираш ли, това същински ме наранява, тъй като аз считам, че нося отговорност за думите, които съм споделил, а не какво ти си схванал. И извънредно доста се товаря, когато се постанова да нося отговорност за нещо, което някой е схванал неверно. И съм подобен, за какво употребявам най-елементарните думи, дето се споделя, даже с това съм известен, че приказвам на национален език, че не употребявам тежката форма на българския език. И все пак, отново е мъчно, и мен това ме наранява същински, тъй като аз това върша, спечелвам пари изразявайки се, бидейки в музика, дали в подкаст, аз от това пребивавам. И когато това не бъде разбрано, изпитвам същинска болежка, разбираш ли. Но какво да създадем в този момент, не може махалото да се клати еднообразно за всички ".

" Небето оказва помощ, с цел да пребориш брега освен във формата на религия, а и във формата на дъжд. Защото като има дъжд морето се цялостни с вода и съумява да пребори брега. А и другото е, че дъжда, да, той ще те намокри, само че в това време от него се ражда новия живот. Знаеш, новите растения, които съумяват да преборят, в днешно време дори цимента, в средата на “Витошка " оттова изникват някакви растения.Но това се случва единствено с дъжда, по този начин, че небето ти е нужно, дали под формата на вяра или под формата на дъжд, с цел да пребориш брега и бетона.

Аз съм по-скоро транспортен съд, който има потребност от попътен вятър, нямам потребност от пристанище. Моят кей е само фамилията ми и децата ми, това е моментът, когато, по какъв начин да кажа, когато е тъжно, когато е тежко и просто като ги погледна, това е моят кей. Но пристанище намират, както споделям и в песента, “Господ намира пристанище на моряците, които са се отказали да отидат в морето ". Те споделят, аз няма да отида, тъй като ето го техния кей. А аз съм по-скоро моряк, който търси попътен вятър. Аз желая да продължа да се движа ", добави Тото от Скандау.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР