Своя годишна конференция организира Българската асоциация за управление на проекти

...
Своя годишна конференция организира Българската асоциация за управление на проекти
Коментари Харесай

Предстои конференция на тема управление на проекти на IPMA

Своя годишна конференция провежда Българската асоциация за ръководство на планове (IPMA). Тя е озаглавена „ Бъдещето на ръководството на планове – планово водачество, пълномощия и просвета. IPMA Agile сертификационен модел “ и ще се организира на 10 и 11 октомври в Международното висше бизнес учебно заведение. Събитието ще събере на едно място интернационалните и български специалисти, мениджъри на планове и изпълнителни шефове от необятен кръг промишлености, с цел да обсъдят най-новите трендове и положителни практики в региона.

От планове в областта на маркетинга и човешките запаси до планове, финансирани от европейските фондове, ИТ планове, строителни планове, търсенето на ефикасни организационни, координационни и информационни умения е от решаващо значение за сполучливото им осъществяване, изясняват от IPMA.

 Предстои конференция на тематика ръководство на планове на IPMA

Управлението на планове е бързо разрастваща се специалност. Това е развой, направляван от ръководители на планове, стратегии и портфейли и е един от най-важните способи за използване на смяната в световен мащаб. Бъдещите експерти ще работят в разпределена среда с припокриващи се и постоянно спорни ползи на заинтригуваните страни. Инструментите за ръководство на данни и успеваемост в действително време, огромният размер от информация и незадоволителна връзка, преценка за способността да се доставят артикули и услуги, съответстващи на краткосрочните и дълготрайните тактики, оформят днешната бизнес действителност.

Сред тематиките на събитието ще бъде IPMA ICB – интернационалният стандарт, определящ компетенциите, които са нужни за хората, работещи в региона на ръководството на планове, стратегии и портфолиа. Последното издание на ICB 4.0 показва новите трендове и насоки за по-широк кръг от цели и целеви групи (практици, преподаватели, обучители, експерти по човешки запаси, оценители). Стандартът може да послужи и като основа за оценяване в разнообразни бизнес насоки.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР