Свободното движение на европейски граждани във Великобритания ще продължи най-малко

...
Свободното движение на европейски граждани във Великобритания ще продължи най-малко
Коментари Харесай

Свободното движение на хора на Острова може да продължи до 2021 г.

Свободното придвижване на европейски жители във Англия ще продължи минимум две години след Брекзита като част от преходното съглашение, съобщи Ройтерс.

Първият цялостен кръг на договарянията за английското излизане от Европейски Съюз завърши през вчерашния ден с малко направени взаимни отстъпки. Продължават да съществуват разлики по отношение на отбраната на бъдещето на жителите, които живеят отвън страните си. Англия би трябвало да напусне Европейски Съюз до края на март 2019 година, откакто на референдума на 23 юни предходната година доста британци поддържаха Брекзита за да лимитират имиграцията и да си върнат пълномощия, които сега са предадени на Брюксел.

Някои високопоставени членове на държавното управление на Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила, в това число финансовият министър Филип Хамънд, упорстват за временен интервал, който да отбрани стопанската система и да резервира доверието на бизнеса. Според проекта на Хамънд, жителите на Европейски Съюз ще запазят свободното си придвижване на Острова до две години, оповестява в. "Таймс ". Вестник "Гардиън " цитира почитан източник от английското държавно управление, съгласно който свободното придвижване може да продължи до четири години.

Засега няма коментар от канцеларията на Тереза Мей.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР